Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

Rome Vaticaanse musea en Sixtijnse Kapel rondleiding

4.7
(12116 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd
Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct

Deze ervaring is momenteel niet beschikbaar

Overzicht

Een reis naar Rome is niet compleet zonder een rondleiding door de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel. Dankzij deze reservering kunt u de wachtrijen overslaan en snel binnenkomen. Tijdens de hele tour wordt u begeleid door een lokale gids en een kleine groep van ongeveer 24 personen, zodat u niets mist van wat de expert u gaat vertellen.

 • Ga naar de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel zonder in de rij te hoeven staan voor kaartjes.
 • Ontdek de grote wonderen van de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel .
 • Wandel door alle kamers gedurende ongeveer 2,5 uur met een professionele gids.

Wat is inbegrepen

 • No-queue toegang tot het Vaticaan en de Sixtijnse Kapel
 • Rondleiding
 • Gids voor deskundigen
 • Koptelefoons voor groepen van meer dan 6 personen

Wat je kunt verwachten

Bezoek het Vaticaan en leer alles over de geschiedenis, architectuur en kunst. Met deze rondleiding heeft u toegang tot de Vaticaanse Musea, waar veel schilderijen uit de Renaissance zijn ondergebracht. Anderzijds kunt u in de Sixtijnse Kapel kennismaken met de religiositeit van het Vaticaan en"De schepping van Adam" bewonderen, een van de beroemdste schilderijen van Michelangelo.

Dankzij de boeking van deze activiteit hoeft u niet in de rij te staan om kaartjes te kopen of om elk van de plaatsen van de rondleiding binnen te gaan.

U wordt begeleid door een deskundige gids die u de geschiedenis en de belangrijkste feiten vertelt over elk van de elementen van het Vaticaan, zoals de geschiedenis, feiten over religie en het conclaaf, samen met de geschiedenis van de renaissancekunst. In de Vaticaanse Musea kunt u een grote collectie kunst bekijken, met als hoogtepunten de Galerij van wandtapijten, de Galerij van kandelaars en de Galerij van kaarten.

Deze tour is ontworpen voor een groep van ongeveer 24 personen. Dankzij dit kleine team wordt het leren kennen van alle geheimen van de kleinste staat ter wereld een onvergetelijke ervaring.

Beoordelingen

4.7
· 12116 Beoordelingen
 • J
  Julio
  5
  (0 Beoordelingen)
  Heel blij en mijn familie ook dat ze zulke kunstwerken hebben mogen aanschouwen, ik beveel ze iedereen aan die een leuke familiemiddag wil doorbrengen.
 • M
  Mauricio
  5
  (0 Beoordelingen)
  Meer dan tevreden over de tour, ik denk dat de prijs te laag is voor de ervaring die het je geeft.
 • C
  Claudia
  4
  (0 Beoordelingen)
  Het was erg druk op de dag dat we gingen. De gids en de plek waren perfect, maar het is beter om het weekend of het hoogseizoen te vermijden, omdat het dan erg druk is.
 • V
  Victoria
  5
  (0 Beoordelingen)
  De gids deed geweldig werk, maar de drukte binnen de site bedierf de ervaring een beetje.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid