Brisbane kajaktocht

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur 30 minuten
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 51 € 47
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Leer de stad Brisbane kennen tijdens deze tocht per kajak over de rivier. Tijdens de 1,5 uur durende tocht volg je een lokale gids die stops maakt om uit te leggen wat je om je heen ziet.

Je kunt de tocht overdag of 's nachts doen, afhankelijk van het landschap dat je liever ziet. Alle uitrusting is inbegrepen, inclusief kajak en zwemvest. De tocht is ontworpen voor kleine groepen van in totaal ongeveer 12 personen.

  • Ontdek enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Brisbane zoals Story Bridge en de South Bank met deze kajaktocht.
  • U wordt begeleid door een lokale gids die u laat zien hoe u moet kajakken terwijl u uitleg krijgt over het landschap.
  • Alle benodigdeuitrusting is inbegrepen, inclusief een zwemvest.

Wat is inbegrepen

  • Brisbane Kayak Tour
  • Lokale gids
  • Alle benodigde apparatuur
  • Reddingsvest

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Doe deze kajaktocht door Brisbane die je een nieuwe kijk op de stad zal geven. Gedurende ongeveer anderhalf uur kajak je langs de rivier met een lokale gids. Hij geeft je niet alleen tips over hoe je moet kajakken, maar vertelt je ook over de bezienswaardigheden die je passeert.

De ervaring is inclusief alle uitrusting die je nodig hebt. Dit omvat de kajak en peddel, maar ook veiligheidsuitrusting zoals een zwemvest. De tour is ontworpen voor kleine groepen, ongeveer 12 personen in totaal, en je kunt ervoor kiezen om het overdag of 's nachts te doen.

Afhankelijk van uw keuze ziet u de skyline en de bezienswaardigheden van Brisbane bij daglicht, terwijl u 's nachts de verlichte bezienswaardigheden ziet naast de nachtelijke lichtjes van de bruisende stad.

De riviertour biedt u anders onmogelijke perspectieven op enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad. U vaart bijvoorbeeld onder de Story Bridge door of langs South Bank Parklands.

Vertrek en terugkomst

Extra informatie

Annuleringsbeleid