Voorwaarden voor Serviceovereenkomst

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle verkopen van producten die worden aangeboden via de website www.hellotickets.nl (hierna "Producten") en samen met het aanbod zijn de prijs en de omschrijving getoond op de website en, indien van toepassing, de Bijzondere voorwaarden in dit document (bijzondere voorwaarden) zullen de juridische relatie tussen Hello Ticket SL (hierna "Hellotickets") en de KLANT, waarbij de gehele overeenkomst tussen Hellotickets en de KLANT is samengesteld, geregeld worden.

De geldigheidsduur van deze Algemene Voorwaarden is de tijd die zij blijven gepubliceerd op de website, en zullen betrekking hebben op de overname van Producten op het moment dat deze voorwaarden beschikbaar zijn.

De aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden door de KLANT zal een essentiële vereiste zijn om een contractuele relatie tussen CLIENT en Hellotickets te formaliseren.

Sorry, maar we kunnen alleen orders aanvaarden door mensen van legale leeftijd. Als u minderjarig bent, moet u uw ouders of voogden op de hoogte stellen van deze Algemene Voorwaarden van Aankoop. Het is uw ouders of voogden die hun acceptatie moeten uitdrukken alvorens deze website te gebruiken of er een aankoop op te doen.

De partijen

Enerzijds, Hello Ticket SL, hierna "Hellotickets", waardoor het web www.hellotickets.nl, een vennootschap in het Spaans recht, gevestigd te Paseo de las Delicias 110, 7B, 28045, Madrid, En btw nummer ESB 8 7643680, en geregistreerd in het Mercantile Registry of Madrid, volume 35117, folio 120, sectie 8 en bladnummer M- 631551.

Aan de andere kant, de KLANT, van de wettelijke leeftijd, wiens gegevens zijn die welke door hem in de passende formulieren zijn ingevoerd. Alle gegevens die in deze formulieren zijn opgenomen, zijn direct door hem ingevoerd, zodat de verantwoordelijkheid voor de authenticiteit van hen rechtstreeks en uitsluitend aan de KLANT komt.

Voorwerp van het contract

Door de acceptatie van deze algemene voorwaarden is Hellotickets verplicht de door de website aangekochte producten via de website www.hellotickets.nl ter beschikking te stellen van de KLANT. De KLANT is verplicht de aangegeven prijs op het moment van aankoop te betalen.

Registratie proces

Voor de aankoop van de producten die door Hellotickets aangeboden worden via haar website, www.hellotickets.nl, is een registratie vereist. De KLANT kan te allen tijde registreren voordat u het aankoopproces begint.

In verband met het registratieproces is de KLANT alleen verantwoordelijk voor de kwaliteit van de door hem ingevulde gegevens op de formulieren en aanvaardt hij de verplichting om ware, accurate en volledige informatie over zijn identiteit te verstrekken, zoals aangevraagd in de registratie-, aankoop- en accreditatieformulieren., Evenals alle registratiegegevens bijwerken zodat ze waar, nauwkeurig en volledig blijven.

De KLANT kan te allen tijde uw gegevens wijzigen en / of updaten door uw gebruikersprofiel op het web te openen, maar we raden aan dat KLANT altijd bevestigt dat de ingevoerde en / of gewijzigde gegevens juist zijn, met name uw e-mailadres om toekomstige ongemakken te vermijden.

Om te kunnen registreren is het van essentieel belang dat de wettelijke leeftijd volgens de Spaanse wet (18 jaar) in staat zijn om in elk land van de wereld te verblijven.

Als de KLANT onjuiste of onvolledige informatie geeft of als Hellotickets voldoende reden heeft om te vermoeden dat dergelijke informatie onjuist of onvolledig is, kan Hellotickets u het huidige en toekomstige toegang en gebruik van de website weigeren, Of een van haar diensten.

Privacybeleid en Cookies

Volgens de bepalingen van de De Regulatie (EU) van het Europese Parlement en de Europese Raad, gedateerd 27 april 2016, aangaande de bescherming van individuele personen met betrekking tot de omgang met persoonlijke gegevens en de vrije circulatie van die gegevens deel uitmaken van een bestand dat uitsluitend wordt gebruikt voor het beheer en factureren van de producten die u koopt, en u stuurt informatie Over onze aanbiedingen en promoties, om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te waarborgen.

De KLANT kan te allen tijde de rechten van toegang, rectificatie, annulering, verzet van de verzamelde gegevens uitoefenen en de toestemming die eerder is verstrekt weigeren. Voor meer informatie over wat we met uw gegevens doen of hoe u uw rechten uitoefent, bezoek ons privacybeleid.

Producten

Alle informatie over de producten die door Hellotickets aangeboden worden, een voorbeeld, maar niet beperkt tot prijzen, functies of omschrijving zijn beschikbaar voor de KLANT op de website en / of Hellotickets App. In ieder geval zullen ze op het scherm verschijnen.

We proberen dat de beschrijvingen en representaties van de producten die de KLANT kan zien zo nauwkeurig en handig mogelijk zijn.


Hellotickets website geeft de KLANT toegang tot een ticket catalogus. De foto's en gegevens die op elke pagina zijn opgenomen, zijn uitsluitend ter informatie. Daarom verklaren Hellotickets geen aansprakelijkheid voor fouten in dergelijke informatie.

Prijzen

De kenmerken en prijzen van de Producten worden op het scherm in euro aangegeven, inclusief btw en eventuele andere belastingen die altijd geldig zijn, met uitzondering van typografische fouten. Dergelijke belastingen zullen op een ontvangstbewijs in een aparte vorm worden opgenomen.

De prijzen op de website annuleren al eerder gepubliceerd en zijn geldig op het moment van publicatie. Wijzigingen in de prijzen hebben geen invloed op de reeds gemaakte orders. Wijzigingen in de prijzen hebben geen invloed op de reeds gemaakte orders.

Inkoop Systeem

Over het algemeen voor de aankoop van de producten die via de website www.hellotickets.nl aangeboden worden, is het noodzakelijk om op de website te registreren en de juridische adviezen te accepteren, de voorwaarden van de aankoop en het privacybeleid van de website.

Onthoud dat persoonsgegevens nauwkeurig moeten worden aangegeven om verwarring of incidenten bij het verlenen van de dienst te vermijden en de geleverde producten te leveren.

De te kopen producten moeten worden geselecteerd en toegevoegd aan het aankoopscherm door op het bijbehorende icoon te klikken.

Na de keuze van de gewenste producten, moet de KLANT toegang hebben tot het betalingsformulier, waarbij u het bijbehorende aankoopformulier op het scherm moet invullen, samen met een samenvatting van de geselecteerde producten, de totale prijs, de belastingen inbegrepen, En indien van toepassing de toepasselijke verzendkosten.

De verificatie van deze gegevens is uitsluitend en uitsluitend de verantwoordelijkheid van de KLANT. Hellotickets zijn niet aansprakelijk voor de CLIENT voor fouten en onnauwkeurigheden van de bestelling als de Producten die in de orderbevestiging zijn opgenomen, zijn verzonden.

Dan moet de KLANT het bijbehorende registratieformulier dat op het scherm verschijnt, of indien van toepassing uw gebruikersgegevens indien u al geregistreerd bent. Als de KLANT onjuiste of onjuiste informatie geeft of als Hellotickets voldoende reden heeft om te vermoeden dat dergelijke informatie onjuist of onjuist is, heeft Hello Ticket het recht de aankoop van de KLANT te annuleren. In dit geval zullen Hellotickets de KLANT informeren en de betaalde bedragen terugbetalen, waarbij de door de transactie gegenereerde uitgaven worden terugbetaald, via hetzelfde medium waarvoor de betaling is gemaakt, binnen veertien (14) dagen.

Zodra het aankoopformulier is voltooid, moet de KLANT deze voorwaarden aanvaarden, zodra deze is aanvaard, de betaalmethode selecteren en de bestelling bevestigen. Afhankelijk van de geselecteerde betaalmethode kan de KLANT worden doorgestuurd naar een online betalingsplatform waar u de aankoop kunt afsluiten via een van de aanvaarde betalingssystemen.

Zodra de transactie is bevestigd, ontvangt de KLANT een e-mail via de informatie van de aankoop en de betalingskwitantie. Het niet ontvangen van dit bericht kan het gevolg zijn van een tijdelijk probleem in netwerkcommunicatie of een typefout in het meegedeelde e-mailadres. In beide gevallen is het raadzaam contact op te nemen met de klantenservice via het e-mailadres [email protected].

Het is ook raadzaam om de gegevens in die e-mail te controleren en in geval van een fout contact opnemen met de klantenservice via het e-mailadres [email protected].

Betaalmethoden en Veiligheid

Hellotickets accepteert transacties op elk moment, 24 uren per dag, elke dag van de week. De aanbetaling zal online worden gemaakt zodra het is gecontroleerd dat de door CLIENT gecommuniceerde gegevens juist zijn.

Met het doel om haar klanten maximale beveiliging aan het betalingssysteem te bieden, gebruikt Hellotickets als veilig betalen het platform voor online betalingen iDeal. Daarnaast is Hellotickets geïntegreerd in haar website Science Sift, een anti fraude systeem, zodat alle transacties die onder uw website zijn gemaakt, 100% safe zijn.

Hellotickets behoudt zich het recht voor om eventuele transacties om veiligheidsredenen te houden, evenals om toegang te geven tot de aangekochte producten. De getroffen KLANTEN worden op de hoogte gesteld. Ook heeft Hellotickets het recht om een transactie te annuleren als men ervan uitgaat dat de door CLIENT verstrekte gegevens niet kunnen worden geverifieerd.

Hellotickets zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen bij de levering van orders als gevolg van het gebrek aan toestemming door het betalingssysteem.

Levering

Hellotickets evert de tickets aan de klant op het e-mailadres dat is opgegeven tijdens het aankoopproces, afhankelijk van het soort ticket dat is gekocht, dat in het volgende gedeelte wordt beschreven. Soort tickets:

PDF: u ontvangt de tickets op uw e-mailadres en u moet deze printen om toegang te krijgen tot het evenement.

QR Codes: dit zijn codes die u direct in uw telefoon downloadt om te worden gescand en zodat u toegang kunt krijgen tot de locatie. U hoeft tickets met QR-codes niet te printen.

Mobile Transfer: Deze tickets worden overgedragen via het platform Mobile Transfer door Ticketmaster. De tickets staan dan op uw mobiel, dus om toegang tot het evenement te krijgen, moet u ze op uw telefoon laten zien. Het niet nodig om ze te printen.

Flash Seats: Deze tickets worden beheerd door het AXS Flash Seats platform. platform. Dit is een van de veiligste manieren om toegang te krijgen tot het stadion. Dankzij deze innovatieve toegangsmethode kunt u de tickets koppelen aan uw creditcard, of ze openen door de app te downloaden in de Verenigde Staten.

In geval van overmacht die de levering van het product vertraagt, wordt het aan de KLANT medegedeeld met het voorstel van een benaderde datum van levering van het Product, zonder aansprakelijkheid voor Hellotickets. Aangezien overmacht moet worden begrepen, voorkomt de bestelling van de leveringen door geen enkele partij, voor voorbeeldige maar niet beperking, stakingen, oorlog, overstroming of andere natuurrampen.

Om incidenten bij de levering te vermijden, is het essentieel om het formulier correct in te vullen met uw gegevens. Het is verplicht om het vak in verband met e-mail in te vullen. Hellotickets is niet verantwoordelijk voor verkeerde leveringen door de onjuistheden van de door de KLANT verstrekte gegevens.

Annuleringsbeleid voor tickets voor evenementen

Als het evenement alsnog doorgang vindt en het ticket is geldig, dan is het niet mogelijk om de tickets te annuleren. Zelfs niet als er een restrictie is die de KLANT beperkt of verhindert om het evenement bij te wonen.

Annuleringsvoorwaarden voor rondleidingen en activiteiten

Voor het annuleren van een rondreis of activiteit gelden de annuleringsvoorwaarden zoals vermeld in de beschrijving van de activiteit en aangegeven op de voucher. Wij raden de gebruiker aan om de informatie in de beschrijving van de activiteit zorgvuldig door te lezen.

Verplichte gezondheidsmaatregelen

Om toegang te krijgen tot een evenement, rondleiding of activiteit, is het noodzakelijk de maatregelen na te leven die worden voorgeschreven krachtens de nationale wetgeving of door de organisator van het evenement, de rondleiding of de activiteit. Deze kunnen omvatten: het verplicht dragen van maskers, een recente negatieve Covid-test, een bewijs van volledige vaccinatie, enz.

Beleid voor annulering van evenementen, intrekking en retournering van reserveringen

Als het evenement wordt uitgesteld of er een datumwijziging is, zijn je tickets geldig voor de nieuwe datum. In deze bijzondere gevallen is het niet mogelijk uw tickets te annuleren, aangezien de organisatoren van het evenement ervan uitgaan dat het evenement alsnog zal plaatsvinden.

Evenement geannuleerd of ticket niet langer geldig door verminderde locatiecapaciteit

Als het evenement wordt geannuleerd zonder dat er een nieuwe datum is vastgesteld of als het ticket ongeldig is vanwege een capaciteitsvermindering, dan zult u het volledige bedrag dat u voor de tickets heeft betaald, terug ontvangen. Behalve in die gevallen waarbij de annulering van het evenement of de vermindering van de capaciteit is opgetreden als gevolg van overmacht (een onvoorziene of onvermijdelijke externe omstandigheid) of beperkingen in verband met COVID. Hellotickets behoudt zich het recht voor om de administratieve kosten die worden vermeld bij het uitvoeren van de betaling, niet terug te betalen.

Klantenservice

Hello Tickets heeft een klantenservice waar je via het e-mailadres [email protected] altijd contact mee kunt opnemen.

Intellectuele en industriële eigendomsrechten

Hello Tickets garandeert de KLANT dat hij de eigenaar is van de intellectuele en industriële eigendomsrechten op de verkochte Producten en/of, indien nodig, over de nodige autorisatie te beschikken om deze te verhandelen via haar website.

De KLANT erkent en gaat ermee akkoord dat de Producten onderworpen zijn aan rechten van intellectuele en industriële eigendom, die tot Hello Tickets en / of aan derden behoort.

De aanschaf van de Producten en het surfen op de website van Hello Tickets wordt niet begrepen als een vrijstelling, overdracht, licentie of volledige of gedeeltelijke overdracht aan de KLANT van de intellectuele eigendomsrechten die door Hello Tickets zijn of, in zijn geval, van derden Waarop zij overeenkomen. De KLANT mag in geen geval het Web, de inhoud of de door haar aangeschafte producten wijzigen, exploiteren, reproduceren, distribueren of publiceren zonder de voorafgaande en uitdrukkelijke toestemming die specifiek door Hello Tickets of door de derde partij is verleend, waarvoor Corresponderen.

Wijziging van de voorwaarden

Hello Tickets behoudt zich het recht voor deze overeenkomst te wijzigen, wanneer dit passend geacht wordt of om deze teksten aan te passen aan wetgevende of technologische veranderingen of aan de contractuele relatie met derden. De KLANT zal op de hoogte zijn van dergelijke wijzigingen.

Partiële nietigheid

Als een deel van deze contractuele voorwaarden in strijd is met de wet en derhalve ongeldig is, is dit niet van invloed op de overige bepalingen in overeenstemming met de wet. De partijen gaan ermee akkoord om de gedeelten van de contractuele voorwaarden te vervolledigen die nietig zijn en in de overige contractvoorwaarden te integreren.

Uitsluiting van garantie en beperking van aansprakelijkheid

Hello Tickets zijn niet aansprakelijk voor vertragingen of storingen die optreden bij de toegang, de werking en de werking van de website of zijn producten, evenals de onderbrekingen, opschortingen of storingen van hetzelfde als gevolg van oorzaken buiten Hello Tickets, of wanneer het Heeft zijn oorsprong in schade door natuurrampen of overmacht, of extreem, zoals stakingen, aanvallen of computerintrusies (computervirussen die de gebruikersapparatuur beïnvloeden) of enige andere overmacht of het veroorzaken van urgentie toevallig.

Hellotickets behoudt zich het recht voor het onderbreken van de toegang tot de website www.hellotickets.nl en / of App, evenals de bepaling van enige of alle van de inhoud van de via de website, op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving , of om technische redenen, beveiliging, controle, onderhoud of een soort van storingen in telecommunicatienetwerken of de levering van elektriciteit.

Hello Tickets zijn niet aansprakelijk in geval van storingen in dienst, storing of andere oorzaken die geen directe controle hebben, of die afkomstig zijn uit opzettelijke of schuldige handelingen van de gebruiker, of door overmacht of aan derden toe te schrijven.

De KLANT zal Hello Tickets schadeloos houden van aansprakelijkheid die kan voortvloeien uit claims van derden met betrekking tot de inbreuk op rechten die kunnen voortvloeien uit hun prestaties.

Toepasselijk recht:

Deze Juridisch Advier valt onder de Spaanse wet.

De intervenerende partijen verbinden zich ertoe om alle verschillen die zich op de huidige voorwaarden kunnen voordoen, op te lossen. In het geval dat een minnelijke schikking niet mogelijk is, en als er een juridisch geschil resultaten, beide partijen het eens zijn, met uitdrukkelijke uitsluiting van enig ander rechtsgebied die corresponderen met hen, en zo lang als de wet dat toelaat, onderwerpen aan de jurisdictie en het rechtsgebied van de partijen in de rechtbank van Madrid.