Hellotickets reviews

Bij Hellotickets zouden we de hele dag onze eigen lof kunnen zingen. Maar wij vinden het veel belangrijker dat je het van onze reizigers zelf hoort. Als je eenmaal de kans hebt gehad om van een van onze ervaringen te genieten, dan willen we graag dat je ons er alles over vertelt. Bovendien tonen we hier op onze site ook feedback van mensen op platforms zoals Trustpilot. We proberen voortdurend de best mogelijke ervaringen te bieden en je inzichten zijn cruciaal om ons daarbij te helpen. Je tevredenheid is waar wij naar streven – het is de grootste overwinning voor ons.

1,336,900+ reizigers

Vertrouwde Hellotickets

Beoordeeld 4.5 / 5

Klanttevredenheidsscore

Gebaseerd op 32327+ reviews

J

5

14 jun., 2024

Rome Rondleiding door de Sint-Pietersbasiliek met toegang tot de koepel

“De gids was er op tijd en heeft ons duidelijk de belangrijkste dingen verteld en laten zien. De wachttijd ging snel doordat hij veel interessante dingen vertelde.”

L

5

14 jun., 2024

J

5

13 jun., 2024

C

4

12 jun., 2024

Krakau Auschwitz dagtocht vanuit Krakau

“Very nice and well organised trip. We were a little bit disappointed about the second part because we didn’t see that much and we thought there would be more to see”

C

5

11 jun., 2024

Amsterdam Hard Rock Cafe Amsterdam inclusief maaltijd

“Gezellig, goed eten, zeer attente bediening”

L

5

10 jun., 2024

New York New York Contrasts tour

“Was leuk en enthousiaste gids!”

F

5

09 jun., 2024

Barcelona Barcelona Sagrada Familia tickets met toegang tot de toren

“Gewoon kopen en de qr-code laten zien bij de ingang easy peasy”

M

5

09 jun., 2024

R

3

06 jun., 2024

Krakau Auschwitz dagtocht vanuit Krakau

“Reis en bezoek was goed georganiseerd. Hou er alleen wel rekening mee dat het gekozen tijdslot slechts indicatief is en kan afwijken.”

B

5

04 jun., 2024

Istanbul Istanboel muziek en dinercruise

“Een sprookjesachtige belevenis. Boek wel met transfer van en naar je hotel, met taxi of openbaar vervoer absoluut niet te doen. Met de bijgeboekte transfer kun je via whatsapp communiceren met de chauffeur en weet je zeker dat je op tijd bij de boot bent!”