Over ons

Hellotickets is een toonaangevend wereldwijd platform en gepassioneerd aanbieder van reiservaringen, tours en activiteiten, die ontdekkingsreizigers uit 15 landen helpt hun weg te vinden naar meer wonderen in de wereld.

Het merk is in 2017 opgericht door veteranen uit de sector, Jorge Díaz Largo en Alberto Martínez, en is opgezet op basis van de overtuiging dat reiservaringen en de daardoor opgeroepen emoties leiden tot een vollediger leven, een groots leven. En groots leven is wat we allemaal zouden moeten doen.

Hellotickets richt zich met overtuiging op de ervaring van groots leven en werkt op basis van een 4-daagse werkweek en een volledig remote model, met een team van meer dan 70 werknemers van over de hele wereld.

Hellotickets wordt ondersteund door experts in vroege groei, waaronder Chris Colbert, voormalig directeur van de Harvard Innovation Labs, Pillar VC, een leidend Amerikaans bedrijf in venture capital, en Techstars, een van de grootste succesboosters ter wereld.

Sinds de opening heeft Hellotickets meer dan 900.000 reizigers geholpen de wereld te ervaren en meer dan 32.000 mogelijkheden om groots te leven geboden.

Logo's