Paleis van Versailles skip-the-line rondleiding

5
(12163 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: van 1 uur 30 minuten tot 2 uren 30 minuten
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 72 € 66
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Deze rondleiding geeft u de mogelijkheid om het paleis van Versailles, het meest luxueuze en meest bezochte paleis van de stad, in ongeveer anderhalf uur te bezichtigen. Door het grote aantal toeristen dat het dagelijks bezoekt, zijn de rijen voor de ingang ongelooflijk lang. Maar dankzij deze rondleiding kunt u direct naar binnen, zonder in de rij te hoeven staan.

Tijdens de hele rondleiding wordt u begeleid door een professionele gids, met wie u de prachtige Spiegelgalerij en de Grote Appartementen van de oude koningen zult bezoeken. En u zult niets missen, want er wordt een hoofdtelefoon meegeleverd zodat u de gids overal kunt beluisteren.

 • Neem een rondleiding in het paleis van Versailles, het mooiste, meest luxueuze en historische paleis van het land.
 • U wordt begeleid door een gids die u kunt beluisteren via de meegeleverde koptelefoon.
 • U kunt naar binnen zonder in de rij te hoeven staan en hebt vrije tijd om de prachtige tuinen te bezoeken.

Wat is inbegrepen

 • Rondleiding door het paleis van Versailles
 • Professionele reisleider
 • Gegarandeerd wachtrij-vrije service
 • Koptelefoon om naar de gids te luisteren

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Het paleis van Versailles bevat de geschiedenis van het vroegere Franse koningshuis, waarover u meer te weten kunt komen tijdens deze rondleiding. Vanwege het grote belang ervan worden veel toeristen aangemoedigd het te bezoeken en daarom staan er lange rijen voor de poorten. Dankzij deze rondleiding kunt u het paleis echter binnengaan zonder in de rij te hoeven staan. Tijdens het bezoek wordt u begeleid door een professionele gids, die u zeer goed kunt verstaan dankzij de koptelefoons die bij de rondleiding zijn inbegrepen.

In de ongeveer anderhalf uur die de rondleiding duurt, zult u dan ook alle interessante details en merkwaardige verhalen te weten komen die zich in het paleis hebben afgespeeld. U komt binnen in de prachtige Spiegelgalerij, met zijn ongelooflijke hangende kristallen kroonluchters. En niet te vergeten de Grote Appartementen waar de beroemde koningen van Frankrijk verbleven, waaronder Louis XVI.

En daar houdt de ervaring niet op, want u hebt toegang tot de enorme, verzorgde tuinen die het hele paleis omringen. Deze toegang kan worden verleend zolang er geen ander evenement in het gebied is gepland. Op die manier heeft u, indien toegang mogelijk is, vrije tijd om in uw eigen tempo rond te lopen en zoveel aandacht aan dit grote gedeelte van het paleis te besteden als u nodig acht.

Reviews

5
· 12163 Reviews
 • L
  Lucas
  4
  (0 Reviews)
  Het paleis en de tuinen zijn prachtig, hoewel de rondleiding erg kort is, zou het iets langer mogen zijn, zodat iedereen in een rustiger tempo van de rondleiding kan genieten.
 • F
  Fernando
  5
  (0 Reviews)
  Dit paleis liet me sprakeloos, het is echt ongelooflijk! Zeer indrukwekkend om het in levende lijve te zien, en niet te vergeten de tuinen, een van de mooiste dingen die ik op mijn reis door Frankrijk heb gezien.
 • M
  Matias
  5
  (0 Reviews)
  Prachtige plek, het maakt dat je zo'n tuin wilt hebben! Het was een spectaculaire ervaring voor mij en mijn familie, we kijken ernaar uit om terug te komen.
 • M
  Matthew
  4
  (0 Reviews)
  Ik vind dat de rondleiding minimaal twee uur moet duren, ik vond het erg snel gaan maar ik heb er erg van genoten.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid