Daguitstap naar Verona en Sirmione vanuit Bergamo

4.6
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Duur: 11 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 75 € 69
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Geniet van een dagexcursie naar Verona en Sirmione vanuit Bergamo. Ontdek de prachtige stad Verona, beroemd als decor voor het tragische verhaal van Romeo en Julia. Ga vervolgens naar het betoverende schiereiland Sirmione, bekend om zijn warmwaterbronnen en indrukwekkende kasteel. Je wordt begeleid door een deskundige gids die je op elk punt van de route van interessante informatie zal voorzien. Vervoer is inbegrepen zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

  • Ontdek de geschiedenis en schoonheid van Verona, de stad van Romeo en Julia
  • Verken het schilderachtige schiereiland Sirmione en geniet van de thermale bronnen
  • Reis comfortabel en veilig vanuit Bergamo met vervoer inbegrepen.

Wat is inbegrepen

  • Dagtocht naar Verona en Sirmione vanuit Bergamo
  • Rondleiding door Verona
  • Toegang tot de Arena
  • Transport

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Deze dagexcursie brengt je van Bergamo naar twee van de meest betoverende bestemmingen van Italië: Verona en Sirmione. Je begint de dag vroeg in de ochtend, wanneer je in een comfortabel voertuig naar Verona wordt gereden.

Eenmaal in Verona heb je de mogelijkheid om deze prachtige stad te verkennen onder begeleiding van een deskundige gids. Je kunt het beroemde huis van Julia bezoeken en het beroemde balkon zien waar Romeo zijn liefde voor haar zou hebben verklaard. Je kunt ook de indrukwekkende Arena van Verona bewonderen, een oud Romeins amfitheater dat vandaag de dag nog steeds wordt gebruikt voor opera's en concerten. Daarnaast kun je door de charmante straten van Verona wandelen en genieten van de rijke geschiedenis en architectuur.

Na je bezoek aan Verona ga je naar Sirmione, een schiereiland aan de zuidkant van het Gardameer. Hier kun je het indrukwekkende kasteel Rocca Scaligera verkennen en genieten van de warmwaterbronnen die deze regio beroemd hebben gemaakt. Je kunt ook door de smalle straatjes van Sirmione wandelen en genieten van het schilderachtige uitzicht op het meer.

De tour is inclusief vervoer van en naar Bergamo, zodat je kunt genieten van een zorgeloos dagje uit. Ook inbegrepen is een gids die je zal voorzien van informatie en aanbevelingen over bezienswaardigheden in Verona en Sirmione.

Annuleringsbeleid