Brussel Atomium tickets

4.9
(3135 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 22 € 20
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Maak kennis met een van de meest emblematische symbolen van de Belgische hoofdstad met dit toegangsticket voor het Brussels Atomium . Bezoek het interieur van dit 103 meter hoge gigantische atoomvormige bouwwerk en geniet van een spectaculair panoramisch uitzicht over Brussel . Verken het interieur van deze culturele mijlpaal in uw eigen tempo, van de ongelooflijke ruimtelijke architectuur tot het restaurant op de bovenste verdieping met uitzicht over de stad. Leer ook meer over de geschiedenis van België en Brussel in de tijdelijke en permanente tentoonstellingszalen .

Uw ticket voor het Atomium omvat ook toegang tot het Brussels Design Museum en zijn uitgebreide permanente collectie plastic voorwerpen.

 • Bezoek een internationale mijlpaal met dit ticket voor het Brussels Atomium .
 • Bewonder dit indrukwekkende 103 meter hoge monumentale gebouw en geniet van het beste uitzicht op de Belgische hoofdstad en haar omgeving.
 • Verken het interieur opuw eigen tempo , van de tentoonstellingszaal tot het observatiedek of het Atomium restaurant.
 • Het ticket is inclusief toegang tot het Brussels Design Museum en de permanente tentoonstelling Plasticarium.

Wat is inbegrepen

 • Toegang tot het Atomium.
 • Inclusief een bezoek aan het Brussels Design Museum.
 • Toegang tot permanente en tijdelijke tentoonstellingen in beide zalen

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek een van de drie meest karakteristieke symbolen van de hoofdstad van Europa met deze ingang van het Brussels Atomium . Op 103 meter hoogte geniet u van een adembenemend uitzicht over de stad Brussel en haar omgeving. Verken het interieur van dit gigantische atoom van roestvrij staal op uw eigen tempo . Ga naar de tentoonstellingszaal, het observatiedek en het Atomium-restaurant voor een onovertroffen panoramisch uitzicht over de stad . Bovendien krijgt u met dit ticket toegang tot het Design Museum en de tentoonstelling Plasticarium.

Betreed het interieur van dit atoom 165 miljard keer vergroot en bewonder de indrukwekkende intergalactische architectuur, alsof het een ruimteschip is. U zult genieten van een surrealistische wandeling door verbazingwekkende ruimtes en volumes, zoals de roestvrijstalen koepels en buizen waarin zich roltrappen en animaties bevinden.

Binnen ontdekt u ook een tentoonstellingsruimte gewijd aan de geschiedenis van de stad en de fotografie . U ziet er een selectie van meer dan 400 foto's van de Belgische geschiedenis. U zult deze architecturale triomf verder ontdekken door een wandeling te maken door enkele van zijn bollen. Door hun futuristische karakter geven de buizen en bollen u het gevoel dat u terug in de tijd reist.

Met uw ticket kunt u het belangrijkste panorama van het Atomium en het uitkijkpunt bezoeken om de beste foto's van de stad te maken. Vanaf de top krijgt u een spectaculair uitzicht over Brussel. Hier vindt u ook een fantastisch restaurant met een uitkijkplatform vanwaar u de stad vanuit een uniek perspectief kunt bewonderen.

Met uw ticket heeft u gratis toegang tot het Modern Design Museum Brussel en zijn uitstekende tentoonstelling Plasticarium, die u meeneemt op een reis door de geschiedenis van plastic. Bezoek deze permanente collectie en bekijk voorwerpen uit de jaren zeventig en belangrijke stukken die van dit materiaal zijn gemaakt.

Reviews

4.9
· 3135 Reviews
 • F
  Franchesca
  4
  (0 Reviews)
  De ervaring is niet geweldig, maar de prijs is toegankelijk en de activiteit is best interessant.
 • L
  Lia
  4
  (0 Reviews)
  Echt geweldig en ik heb er geen spijt van dat ik in Brussel in de file heb gestaan om dit prachtige monument te zien.
 • A
  Armani
  5
  (0 Reviews)
  Ik was zeer verrast dit monument te zien, ik had niet verwacht dit prachtige stuk te zien, echt enorm.
 • M
  Mario
  5
  (0 Reviews)
  Uitstekende ervaring. We hadden echt het gevoel dat we in een atoom zaten, wat op zijn zachtst gezegd anders is dan wat we ooit hebben meegemaakt.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid