Brussel Banksy museum tickets

4.6
(778 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 15 € 14
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Ontdek de fascinerende wereld van de beroemde straatkunstenaar Banksy in het Banksy Museum in Brussel. Koop je tickets en dompel jezelf onder in een meeslepende ervaring met meer dan 100 meesterwerken die speciaal zijn nagemaakt voor de tentoonstelling van deze enigmatische kunstenaar.

 • Fast-track en skip-the-linetoegang tot het Banksy Museum.
 • Ontdek meer dan 100 werken van Banksy in een meeslepende omgeving.
 • Geniet van een interactieve, multimediale ervaring die je meeneemt in Banksy's creatieve wereld.

Wat is inbegrepen

 • Tickets voor Banksy Museum in Brussel

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Koop je tickets voor het Banksy Museum in Brussel en betreed het artistieke universum van een van de meest invloedrijke en enigmatische straatkunstenaars ter wereld: Banksy. Deze meeslepende ervaring laat je meer dan 100 nagemaakte werken van Banksy ontdekken in een unieke en boeiende omgeving.

Het Banksy Museum is een ruimte gewijd aan de tentoonstelling van de creaties van Banksy, een kunstenaar wiens identiteit onbekend blijft. Door de jaren heen heeft Banksy zijn stempel gedrukt op de straten van steden over de hele wereld met zijn politieke en provocerende kunst. Zijn werken worden gekenmerkt door zijn kenmerkende stijl en maatschappijkritiek, waarbij hij onderwerpen als oorlog, ongelijkheid en politiek aankaart.

Als je kaartjes koopt voor het Banksy Museum, kun je genieten van een interactieve, multimediale ervaring die je helemaal onderdompelt in de creatieve wereld van Banksy. Terwijl je door de museumzalen dwaalt, kun je de meesterwerken van de kunstenaar in verschillende formaten bewonderen, van schilderijen en beeldhouwwerken tot installaties en audiovisuele projecties.

Reviews

4.6
· 778 Reviews
 • E
  Enzo
  5
  (0 Reviews)
  Visitado el mes pasado, me encantó la audacia y la provocación en cada obra. ¡No dejes de ver la sección de arte callejero, es una pasada!
 • L
  Luís
  5
  (0 Reviews)
  Una experiencia increíble, sumergiéndote en el enigmático universo de Banksy. ¡Arte callejero al más puro estilo! Recomendado para todos los amantes del arte.
 • D
  David
  5
  (0 Reviews)
  ¡Genial experiencia! El arte de Banksy te deja sin palabras, muy recomendable.
 • N
  Noah
  5
  (0 Reviews)
  Me encantó la inmersión en el universo intrigante de Banksy, pero la multitud puede ser un poco agobiante en horas pico.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid