Beijing Tour met Chinese Muur, Verboden Stad en Tiananmenplein

4.9
(526 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 9 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 90 € 82
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Dompel uzelf onder in de Chinese cultuur en bezoek de belangrijkste monumenten en bezienswaardigheden van de stad Beijing. Tijdens deze rondleiding van een hele dag krijgt u de kans om het Plein van de Hemelse Vrede, de Verboden Stad en het Badaling-gedeelte van de Chinese Muur te bezoeken.

Sluit deze prachtige ervaring af met een bezoek aan de beroemde Longdi Jade Fabriek en neem de meest originele souvenirs van uw reis mee naar huis, gesneden in deze groene steen.

 • Maak een rondleiding door Beijing met een professionele gids.
 • Bezoek het Tiananmenplein, de Verboden Stad en het Badaling gedeelte van de Chinese Muur.
 • Ontspan tijdens de transfers en reis in een privévoertuig met airconditioning.
 • Stop om de Longdi Jade Fabriek te bezoeken en te winkelen.

Wat is inbegrepen

 • Beijing tour inclusief de Grote Muur van China, de Verboden Stad en het Plein van de Hemelse Vrede
 • Gids voor deskundigen
 • Luxe voertuig met airconditioning
 • Chinese lunch

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Mis de meest historische, culturele en belangrijke plaatsen in Beijing niet. Neem deze volledige dagtour met een professionele gids en bezoek het Tiananmenplein, de Verboden Stad en het Badaling-gebied van de Chinese Muur.

U begint met een bezoek aan het Tiananmenplein, een van de grootste pleinen in de omgeving en een strategisch punt in de communistische geschiedenis van China. Hier vindt u belangrijke monumenten en gangen die dienen als de hoofdingang van de Verboden Stad, waar u uw tour voortzet.

De Verboden Stad was vroeger het Chinese keizerlijk paleis, behorend tot de Ming en Qing dynastieën. Het heeft een enorme verzameling zalen en kamers, gevuld met antiek en schatten die de oudste Chinese cultuur vertegenwoordigen.

Vervolgens gaat u met de tour naar het Badaling gedeelte van de Chinese Muur, een van de best bewaarde en zo'n 2000 jaar oud. U kunt de muur bewandelen en genieten van het meest adembenemende panoramische uitzicht op hoogte.

Uw ervaring zal eindigen met een stop bij de Longdi Jade Fabriek, waar u kunt leren over deze kostbare steen en een aantal originele souvenirs mee naar huis kunt nemen.

Deze tour is inclusief privétransfer tijdens de activiteit, en zelfs van en naar uw accommodatie in Beijing binnen de ringweg van de 4e cirkel, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken dan het inpakken van uw rugzak, uw camera en het genieten van de Chinese hoofdstad.

Reviews

4.9
· 526 Reviews
 • G
  Gregory Tampleu
  4
  (0 Reviews)
  Bonne organisation Christina notre guide très sympathique. Il manquait juste un peu plus de commentaires sur les différents sites visités. La visite du magasin touristique de jade n’avait pas grand intérêt .
 • F
  Francis CAPOVILLA
  4
  (0 Reviews)
  Visit well organized. A little bit more information during the visit will be appreciated
 • A
  Anna Gatti
  5
  (0 Reviews)
 • L
  Laura González Gómez
  1
  (0 Reviews)
  No fue exactamente un tour, fue una persona que simplemente nos acompañó, apenas explicó nada, la ciudad prohibida la vimos de pasada en menos de una hora "porque el horario lo exigía", pero luego nos llevó a una cata de té con su correspondiente venta de té, con precios desproporcionados, inglés difícil de entender y poco interés porque las personas que han comprado el tour lo disfruten, la comunicación complicada tanto vía mail como telefónica y una trampa para el turista que tiene pocos días en Pekín.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid