Hamburg Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus Tour

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 26 € 24
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Stap in een Hamburgse sightseeingbus en beweeg u comfortabel door de stad om deze in uw eigen tempo te verkennen. U kunt bij elk van de 20 haltes van lijn A zonder beperkingen in- en uitstappen.

Tijdens de busrit kunt u genieten van het commentaar van de audiogids. Dit is een 24-uurs enkeltje. Het wordt geactiveerd zodra u op de bus stapt en is geldig tot het einde van de dienst diezelfde dag.

  • Haal het meeste uit een dagje sightseeing met de sightseeingbus
  • Stap zo vaakop en af als u wilt
  • Bereik de belangrijkste toeristische attracties van de stad in alle comfort en gemak.

Wat is inbegrepen

  • Hamburg Sightseeing Bus voor 24 uur
  • Audiogids aan boord

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

De stad leren kennen aan boord van een Hamburgse sightseeingbus is een van de beste manieren om het meeste uit uw reis te halen. Met dit 24-uursticket op lijn A heb je alle tijd om de stad te verkennen en de meest iconische bezienswaardigheden van dichtbij te bekijken.

U kunt dit doen vanaf een van de twee verdiepingen van de bus. U krijgt ook een audiogids aan boord , zodat u de reis optimaal kunt benutten om meer te weten te komen over de geschiedenis van de stad en haar bezienswaardigheden.

De bus maakt een volledige tour bestaande uit 20 stops, gelegen in de buurt van de belangrijkste toeristische attracties van de stad. U kunt de tour beginnen bij een van de haltes, welke u het beste uitkomt, en het ticket zal geldig zijn vanaf dat moment tot het einde van de dienst die dag.

Houd er rekening mee dat de volledige reis, zonder uit te stappen bij een halte, ongeveer 1,5 uur duurt. U kunt echter zo vaak in- en uitstappen als u wilt, afhankelijk van uw interesses. Het idee is om uw bezoek aan de stad zo persoonlijk mogelijk te maken.

Extra informatie

Annuleringsbeleid