Paris Pass

4.3
(5013 Reviews)

Over deze activiteit

Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 184 € 168
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

De Paris Pass geeft je toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden en attracties van de stad. Je kunt de Paris Pass kopen voor een periode van 2, 3, 4 of 6 dagen. De toegang tot de monumenten is eenvoudig, je hoeft alleen maar je pas te laten zien bij de ingang en je kunt zonder problemen naar binnen.

Daarnaast zijn ook talloze musea inbegrepen en zelfs toegang tot de Big Bus sightseeingbussen of een cruise op de rivier de Seine.

 • Kies tussen 2, 3, 4 of 6 dagen om van je Paris Pass te genieten.
 • Krijg gemakkelijk toegang tot een groot aantal toeristische attracties in Parijs met uw Paris Pass.
 • Ook inbegrepen zijn diensten zoals de Big Bus sightseeing bussen met gratis haltes en tal van musea zoals het Chocolade Museum of het Wassenbeeldenmuseum.

Wat is inbegrepen

 • Parijs Pass
 • Toegangsprijzen voor monumenten en musea
 • Bateaux Parisiens rondvaart
 • Toegang tot Big Bus Parijs

Selecteer deelnemers

Wat je kunt verwachten

Parijs heeft zoveel interessante bezienswaardigheden. Daarom is deze Paris Pass inclusief toegang tot meer dan 35 monumenten, musea en bezienswaardigheden in de stad. Bovendien kun je de Paris Pass krijgen voor een periode van 2, 3, 4 of 6 dagen , afhankelijk van hoe je je verblijf in de hoofdstad wilt plannen.

De pas wordt geactiveerd wanneer je hem voor het eerst gebruikt en telt de dagen als kalenderdagen, d.w.z. hij telt als 1 dag wanneer het 12 uur 's nachts is. Het is daarom aan te raden om de pas 's ochtends vroeg te activeren. De dagen waarop de pas geldig is, zijn opeenvolgende dagen.

Uw Paris Pass wordt naar uw e-mail gestuurd, dus u hoeft de pas alleen te laten zien bij de ingang van de locaties die u bezoekt. U krijgt ook een catalogus toegestuurd van alles wat u kunt doen en bezoeken met uw Paris Pass.

De Paris Pass bevat een aantal grote voordelen, waaronder toegang tot veel musea, waaronder het Wassenbeeldenmuseum en het Chocolademuseum. Niet te vergeten dat het u ook toegang geeft tot attracties zoals de Big Bus sightseeing bussen met gratis haltes, een Bateaux Parisiens sightseeing cruise of het Parijse Aquarium . Zorg er echter wel voor dat u van tevoren controleert of u moet reserveren voor de attractie die u wilt bezoeken.

Je kunt je Paris Pass gebruiken voor een rondleiding door de stad en het Quartier Latin, de wijk Montparnasse of de wijk Montmartre en Sacré Coeur verkennen.

Er zijn ook opties voor degenen die zich willen onderdompelen in de Franse cultuur en de lokale delicatessen willen proeven met een Frans aperitief, een Parijse ontbijt of crêpes.

Reviews

4.3
· 5013 Reviews
 • M
  Mateus
  4
  (0 Reviews)
  Het is de moeite waard, maar realistisch gezien is het een beetje duur als je bedenkt dat je niet alle plaatsen zult bezoeken die het te bieden heeft.
 • B
  Bernal
  5
  (0 Reviews)
  Ik wilde het meeste uit deze pas halen en we eindigden erg moe van onze dagen sightseeing, maar het was het waard omdat we meer monumenten hebben kunnen zien dan als we deze reservering niet hadden gemaakt.
 • A
  Axel
  5
  (0 Reviews)
  Het is erg handig, want vanuit de mobiele app heb je meer dan zestig ingangen naar verschillende plaatsen.
 • P
  Pacal
  4
  (0 Reviews)
  Het is jammer dat ik niet ten volle heb kunnen profiteren van deze mogelijke pas omdat we maar twee dagen zijn gebleven, maar het is geen leugen dat het ons veel tijd en geld heeft bespaard, het gebruiksgemak is geweldig en het is ook zeer comfortabel in gebruik.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid