Parijs The World of Banksy tickets

4.6
(17575 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 17 € 16
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Dompel jezelf onder in de werken van de meest invloedrijke en enigmatische street art maker van deze eeuw met deze tickets voor The World of Bansky tentoonstelling in Parijs. Hoewel hij in geen enkele galerie exposeert, kun je veel van zijn beroemde werken nagemaakt door andere kunstenaars zien.

U zult genieten van muurschilderingen en stencils met een wraakzuchtig karakter, versterkt door de sfeervolle verlichting en stimulerende teksten die de werken begeleiden. Daarbij komen video's die uitkristalliseren om je te laten nadenken over de maatschappelijke realiteit.

 • Laat u ontroeren door werken die humor en sarcasme uitstralen tegenover de tegenstrijdigheden van de wereld.
 • Beleef een meeslepende ervaring die meer dan 100 werken van deze kunstenaar samenbrengt.
 • Verbeter de ervaring door een reproductie van het ommuurde Hotel de Belén aan uw ticket toe te voegen.

Wat is inbegrepen

 • Toegang tot de tentoonstelling Banksy's World

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Dit ticket voor de tentoonstelling The World of Banksy in Parijs geeft uw reis een origineel en revolutionair tintje. Je wordt ondergedompeld in de wereld van de straatkunst door een van de meest wraakzuchtige kunstenaars van dit moment.

Beleef deze meeslepende tentoonstelling van alomtegenwoordige kunst, activisme en sociale satire. Zonder dat iemand Bansky's identiteit kent, is deze Britse kunstenaar een waar icoon. U kunt kennismaken met en u verdiepen in de persoonlijkheid van deze beroemde onbekende kunstenaar.

U krijgt de gelegenheid om tussen meer dan 100 nagebouwde werken van Banksy te lopen, waaronder de meest kenmerkende en waarvoor hij wereldwijd wordt erkend. De tentoonstelling bevat ook video's en verklarende teksten om u een dieper inzicht te geven in het verhaal van de kunstenaar.

Wie een nog meeslepender ervaring wil, kan het Walled Off Hotel in Bethlehem aan zijn ticket toevoegen. Dit is weer een van de originele kunsttentoonstellingen over deze originele straatartiest die u niet onverschillig zal laten.

Reviews

4.6
· 17575 Reviews
 • B
  Brianna
  4
  (0 Reviews)
  Misschien een beetje duur voor de lengte van het bezoek, maar toch niet teleurstellend bij vertrek. Aangename tijd, geschikt voor alle leeftijden.
 • V
  Valeria
  4
  (0 Reviews)
  Ik hield echt van Bansky en zijn werk, wat ik eerlijk gezegd niet wist.
 • S
  Sasha
  4
  (0 Reviews)
  Een leuke meeslepende ervaring. Veel toneelstukken worden gepresenteerd met een nogal aangename enscenering.
 • B
  Bryan
  5
  (0 Reviews)
  Zeer mooie tentoonstelling van het werk van Banksy. De uitleg bij elke "scène" is een echte troef om de boodschap van het werk te begrijpen.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid