Belfast en Giant's Causeway dagtocht vanuit Dublin

4.7
(90 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 12 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 102 € 93
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Leer zowel Belfast als de Giant's Causeway kennen met deze 1-daagse tour van ongeveer 12 uur. Samen met een gids vertrekt u vanuit Dublin. De afstand tussen de steden is geen probleem, want alle transfers zijn bij de tour inbegrepen in een voertuig met airconditioning.

Binnen Belfast ziet u belangrijke bezienswaardigheden zoals de Vredesmuur en het Titanic Museum. U krijgt ook de Giant's Causeway te zien, waarvan de toegang is inbegrepen. Naast het leren over deze sites van je gids, heb je ook wat vrije tijd om op eigen houtje te genieten.

 • Verken Belfast en de Giant's Causeway met deze 1-daagse tour vanuit Dublin.
 • U wordt vanaf het begin begeleid door een gids, die de geschiedenis van deze plaatsen uitlegt.
 • Alle reizen in een voertuig met airconditioning zijn inbegrepen in de tour.
 • Toegang tot de Giant's Causeway is inbegrepen, waar u het prachtige landschap kunt zien dat de 40.000 basaltzuilen op de kustlijn hebben achtergelaten.

Wat is inbegrepen

 • Excursie naar Belfast en Giant's Causeway vanuit Dublin
 • Toeristische gids
 • Alle reizen in voertuigen met airconditioning
 • Toegang tot de Giant's Causeway

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ga naar Noord-Ierland en maak uitgebreid kennis met Belfast en de Giant's Causeway tijdens deze tour vanuit Dublin. Je brengt ongeveer 12 uur door met een gids, maar je hebt ook wat vrije tijd voor jezelf. De twee steden liggen ongeveer 170 km uit elkaar, maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, want alle ritten in de auto met airconditioning zijn bij de tour inbegrepen.

U leert over de bezienswaardigheden die u ziet door het live commentaar van de gids, samen met tal van anekdotes en leuke feiten die u anders niet zou weten. Je kunt hem ook vragen stellen tijdens de tour.

Tijdens je rondleiding door Belfast maak je kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden. Deze bestaan voornamelijk uit de Peace Wall vol graffiti en ideologische graffiti, omdat het de muur was die de katholieke en protestantse wijken scheidde, en het Titanic Museum.

Dit museum bevindt zich in Belfast omdat het de plaats is waar het werd gebouwd. Binnen kunt u de geschiedenis van het schip ontdekken, hoe het werd gebouwd en de mensen die zowel bij de bouw als tijdens de ramp betrokken waren.

Aan de andere kant bezoekt u een van de meest merkwaardige natuurparken ter wereld, de Giant's Causeway, waarvan de toegang is inbegrepen in de tour. Langs deze kustwandeling ziet u de ongeveer 40.000 basaltzuilen die het landschap versieren. Deze zijn bijzonder interessant omdat ze een bijna perfecte zeshoekige vorm hebben die steeds wordt herhaald.

Reviews

4.7
· 90 Reviews
 • M
  Matthew
  5
  (0 Reviews)
  Het was een zeer onderhoudende en mooie volle dag. Ik vond het leuk dat we extra stops maakten, zoals bij Dunluce Castle. Een geweldige plek voor Game of Thrones liefhebbers.
 • A
  Anthony
  5
  (0 Reviews)
  A1 Service. Zeer aanbevolen
 • N
  Nancy
  4
  (0 Reviews)
  De bustour door Belfast was geweldig. Ik wist niet dat het inbegrepen was en we hebben veel gezien! Het passeren van het Titanic museum trok mijn aandacht.
 • B
  Brian
  5
  (0 Reviews)
  Deze tour was een van mijn favoriete activiteiten tijdens mijn reis naar Ierland. De gids deed geweldig werk door iedereen op de hoogte te houden en te vermaken.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid