Dublin Explorer Pass

4.6
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 75 € 69
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

De Dublin Explorer Pass is een sightseeingpas waarmee je 60 dagen lang toegang hebt tot een breed scala aan ervaringen en activiteiten in de Ierse hoofdstad . Met deze pas kun je de stad in je eigen tempo verkennen en genieten van de belangrijkste attracties zonder in de rij te hoeven staan.

  • Toegang tot meerdere attracties en activiteiten in Dublin.
  • Vermijd de wachtrijen en bespaar tijd.
  • Kies het aantal attracties dat je wilt bezoeken op basis van je voorkeuren.

Wat is inbegrepen

  • Toegang tot meer dan 40 attracties en tours in Dublin.
  • Flexibiliteit om te kiezen tussen 1, 2, 3, 4 of 5 attractiepassen, afhankelijk van je voorkeuren en beschikbare tijd.
  • Mobiele toepassing voor eenvoudige bediening.
  • Openbaar vervoer.

Selecteer deelnemers

Wat je kunt verwachten

De Dublin Explorer Pass is de perfecte manier om de stad Dublin te verkennen en te genieten van de topattracties. Met deze pas heb je toegang tot een brede selectie van meer dan 40 attracties en activiteiten, van museum en kunstgalerie bezoeken, tot sightseeing bus tours en boottochten op de rivier de Liffey. Zodra je je Dublin Explorer Pass hebt gekocht, kun je kiezen hoeveel attracties je wilt bezoeken. Je kunt kiezen voor een 1, 2, 3, 4 of 5 attracties pas, waardoor je de flexibiliteit hebt om je sightseeing ervaring aan te passen aan jouw voorkeuren.

De pas is heel gemakkelijk te gebruiken. Je kunt hem meenemen op je telefoon of, als je dat liever doet, hem uitprinten. Je hebt ook de optie om de mobiele app te downloaden en je bezoeken vanaf daar nog gemakkelijker te beheren .

Let op: de pas wordt geactiveerd bij het eerste gebruik en is na activering 60 dagen geldig.

Je hoeft niet van tevoren te bevestigen welke attracties je gaat bezoeken, maar je moet er wel rekening mee houden dat sommige plaatsen om capaciteitsredenen vooraf gereserveerd moeten worden .

Met de Dublin Explorer Pass bespaar je niet alleen tijd en vermijd je wachtrijen, maar krijg je ook de kans om de stad in je eigen tempo te verkennen en de belangrijkste bezienswaardigheden op een comfortabele en gemakkelijke manier te ontdekken. Mis de kans niet om te genieten van een onvergetelijke sightseeing ervaring met de Dublin Explorer Pass.

Extra informatie

Annuleringsbeleid