Palermo eetervaring

4.7
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Duur: 2,5 uur
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 115 € 105
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Neem deel aan deze gastronomische ervaring van ongeveer 3 uur die je zal toelaten om binnen te gaan bij een Italiaanse chef-kok in Palermo. Met deze reservering krijg je de kans om enkele traditionele Siciliaanse gerechten te proeven, zoals caponata, sarde alla beccafico, cassata en andere specialiteiten. Je hebt de keuze tussen lunch en diner. De totale prijs is inclusief wijn, water en koffie.

  • Geniet van een Siciliaanse gastronomische ervaring in het huis van een lokale chef-kok in Palermo.
  • Geniet van een viergangenmenu voor lunch of diner.
  • Geniet van een privéactiviteit voor een intieme en persoonlijke ervaring.

Wat is inbegrepen

  • Gastronomische ervaring in Palermo
  • Lokale gastheer / Cesarine
  • 4-gangen lunch of diner menu
  • Wijn, koffie en water

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Als je voor deze ervaring kiest, kun je binnenkomen bij een familie uit Palermo die een heerlijk viergangenmenu bereidt. Het duurt ongeveer 3 uur en is perfect om jezelf onder te dompelen in de lokale cultuur met een keuze uit lunch of diner. De prijs is inclusief lokale wijnen, water en koffie.

Een culinaire ervaring in Palermo omvat noodzakelijkerwijs arancini, kleine gefrituurde rijstballetjes gevuld met ingrediënten zoals vlees, kaas, erwten, enz. De rest van het menu kan bestaan uit de volgende specialiteiten:

  • Caponata - Een rijk en smakelijk bijgerecht, typisch voor de Siciliaanse keuken. Het hoofdingrediënt is aubergine, die in blokjes wordt gesneden en gebakken tot ze goudbruin en zacht is. Bij de bereiding worden ook verse tomaten, uien, groene olijven, kappertjes en verse basilicum gebruikt.
  • Pasta con le sarde - Pasta met verse sardines op smaak gebracht met wilde venkel, saffraan, pijnboompitten en geroosterd broodkruim.
  • Involtini di pesce spada - Dunne plakjes zwaardvis, soms platgemaakt met een vleeshamer om ze makkelijker op te rollen. Vaak geserveerd met een salade van sinaasappels en venkel als garnering.
  • Sarde alla beccafico - Tijdens de bereiding worden de sardientjes schoongemaakt en geopend. De traditionele vulling bestaat uit een mengsel van ingrediënten zoals broodkruimels, peterselie, knoflook, pecorino of parmezaanse kaas, citroenschil, zout en zwarte peper.

De ervaring wordt afgesloten met een typisch dessert. Op Sicilië zijn de bekendste cassata (een biscuit gevuld met ricotta en chocolade) en cannoli, knapperige wafels gevuld met ricottacrème verrijkt met pure chocolade, gekonfijt fruit en gehakte pistachenoten.

Extra informatie

Annuleringsbeleid