Colosseum, Forum Romanum en Palatine Hill Tickets en Rome Open Bus

4.6
(12002 Reviews)

Over deze activiteit

Niet in de rij staan - Niet in de rij staan wachten bij de ingang

Smartphone tickets geaccepteerd

Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 71 € 65
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Met deze tickets kun je het beroemdste monument van Rome bezoeken, het Colosseum, maar ook het Forum Romanum en de Palatijnse Heuvel om een beter idee te krijgen van hoe het leven was in het oude Rome.

 • Dompel jezelf onder in het oude Rome door het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijnse Heuvel te bezoeken.
 • Draag je tickets op je mobiele telefoon en krijg voorrang bij de toegang tot elke attractie.
 • Profiteer van deze combo inclusief een 24-uurs sightseeing busticket

Wat is inbegrepen

 • Colosseum kaarten
 • Tickets voor het Forum Romanum
 • Kaartjes voor de Palatijn
 • 24-uurs toeristenbuskaartje

Selecteer datum en tijd

Vergeet niet dat u 15 minuten voor vertrek aanwezig moet zijn

Wat je kunt verwachten

Deze tickets openen de deuren naar de drie must-see attracties van de Eeuwige Stad: het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijnse Heuvel. Bovendien kun je de stad blijven verkennen dankzij het 24-uursticket voor de sightseeingbus met gratis haltes.

Omdat het digitale tickets zijn, hoef je niets af te drukken. Laat ze gewoon zien op je smartphone en geniet van de rit. Vergeet niet dat de tijd die je kiest wanneer je reserveert, de tijd is om het Colosseum binnen te gaan. Door deze tickets te kopen heb je het recht om het monument te bezoeken dat Rome zijn imago geeft:

 • Colosseum - Door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed, wonder van de oude wereld en onbetwist symbool van Rome. De officiële naam is het Flavische Amfitheater en het was het favoriete toneel voor gladiatorengevechten, executies en het naspelen van land- en zeeslagen. De werkzaamheden begonnen tijdens het bewind van Vespasianus in 72 na Christus.

Bovendien kun je tijdens de 24 uur voor of na het tijdslot dat je hebt gekozen om het Colosseum te bezoeken, de volgende monumenten bezoeken:

 • Forum Romanum - Het zenuwcentrum van het oude Rome. Hier werden markten, politieke bijeenkomsten en militaire parades gehouden. De keizers wedijverden om het te verfraaien en daarom kunnen we vandaag monumenten zoals de Boog van Titus of de Tempel van Janus bewonderen. Het is een van de belangrijkste archeologische bezienswaardigheden ter wereld.
 • Palatijnse Heuvel - Volgens de legende werd Rome juist op deze heuvel geboren. Romulus besloot op deze heuvel een nieuwe stad te stichten, die later ook door keizer Augustus werd uitgekozen om zijn hoofdresidentie te vestigen. De belangrijkste bezienswaardigheid is de Tempel van Apollo Palatine, gebouwd in 28 voor Christus. Vandaag de dag is alleen de structuur nog over, maar het was ooit versierd met wit marmer en deuren bedekt met goud en ivoor.

Bij dit ticket krijg je een 24-uursticket voor de sightseeingbus van Rome. Tijdens de geldigheidsduur van het ticket kun je in- en uitstappen bij meer dan 15 haltes in de stad. Je krijgt een audiogids terwijl je aan boord bent om alle details te weten te komen van wat je ziet vanaf je zitplaats. Dit ticket kan ook 24 uur voor of na je bezoek aan het Colosseum worden gebruikt. Organiseer je verblijf in Rome en ontdek elke hoek dankzij dit pakket.

Reviews

4.6
· 12002 Reviews
 • S
  Samuel
  5
  (0 Reviews)
  Geweldige activiteit!
 • R
  Roderick
  4
  (0 Reviews)
  Ik had niet zo'n leuke dag, maar de rondleiding door het colosseum en de rest was erg goed.
 • J
  Julia
  5
  (0 Reviews)
  De gedachte dat ik in het Colosseum was, was als iets uit een film voor mij. De architectuur is ongelooflijk, te bedenken dat het tot op de dag van vandaag nog steeds overeind staat ondanks de ruïnes is verbazingwekkend. De basis van de geschiedenis en een groot deel van de cultuur van Rome.
 • B
  Benoît
  4
  (0 Reviews)
  Aanbevolen
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid