Pad van de Goden Dagtocht vanuit Sorrento

4.6
(177 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 6 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 93 € 85
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Maak een aangename wandeltocht langs de Amalfikust met deze ongeveer zes uur durende excursie naar het Pad der Goden vanuit Sorrento . Stap als groep op een comfortabele bus van Sorrento naar het begin van deze beroemde route en ontdek het prachtige kustlandschap van dit deel van Italië. Met wandelstokken en onder begeleiding van een professionele gids geniet u van unieke uitzichten door charmante dorpjes.

 • Ontdek een van de meest adembenemende panorama's met deze zes uur durende wandeling over het Pad der Goden vanuit Sorrento .
 • Geniet van een van de mooiste wandelingen in Italië in een groep en met de juiste wandeluitrusting.
 • Met een professionele gids bewondert u de ongelooflijke uitzichten langs de route tussen Nocelle en Bomerano.

Rondritten vanuit Sorrento zijn inbegrepen.

Wat is inbegrepen

 • Excursie van ongeveer zes uur naar het Pad der Goden vanuit Sorrento.
 • Vervoer van en naar het centrum van Sorrento per bus.
 • Begeleide wandeling van ongeveer 3,5 uur in kleine groepen.
 • Professionele wandelgids.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek een ongelooflijke natuurlijke omgeving met deze ongeveer zes uur durende excursie naar het Pad der Goden vanuit Sorrento . Geniet van een pendeldienst van en naar Sorrento en stap als groep in een comfortabele bus met airconditioning die u naar het begin van de route brengt. Reis onder begeleiding van een professionele gids langs deze beroemde Italiaanse route en bewonder het spectaculaire uitzicht op de Amalfikust.

U reist langs de schilderachtige Amalfikustweg helemaal naar het oosten van Amalfi. Met de juiste kleding en wandeluitrusting start u deze aangename route vanuit het dorpje Nocelle of Bomerano . Vanaf het prachtige Pad der Goden kunt u het prachtige kustlandschap van dit deel van Italië bewonderen en genieten van het ongelooflijke panorama van de Amalfikust dat zich uitstrekt tot aan het eiland Capri.

Langs deze beroemde Italiaanse route van ongeveer 6,5 kilometer wandelt u door de geuren van de mediterrane vegetatie met unieke uitzichten op de Amalfikust. Onderweg leert u van uw gids over de geschiedenis en de geografie van het gebied.

Onderweg stopt u om de kliffen en ravijnen te bewonderen die deze Italiaanse kust kenmerken. U krijgt ook een vogelperspectief op vele grotten, natuurlijke bronnen, canyons en nog veel meer. Na ongeveer drie en een half uur wandelen in deze natuurlijke omgeving, vindt u niet ver weg ook oude rotsnederzettingen uit de tijd van de Saracenen. De tour eindigt met een gedeelde busrit terug naar het centrum van Sorrento.

Reviews

4.6
· 177 Reviews
 • E
  Edinson
  5
  (0 Reviews)
  De foto's die we maakten waren spectaculair en het gezelschap van de groep en de gids nog beter. Als je van actief bezig zijn houdt en de drukte van de stad wilt ontvluchten, is dit de manier om te gaan!
 • O
  Omaira
  5
  (0 Reviews)
  Prachtig! We kregen wandelstokken zodat we niet zo moe werden.
 • Á
  África
  5
  (0 Reviews)
  Prachtig uitzicht en activiteit. De lunchstop was perfect. Een lokale ervaring die je niet mag missen als je in de buurt bent.
 • M
  Malikka
  5
  (0 Reviews)
  Elke keer als ik met mijn man naar een nieuwe plaats reis, zoeken we een activiteit om alleen te wandelen. Toen ik de recensies over de tour las, besloot ik het in een groep te doen en dat was de beste beslissing. Ik heb veel meer geleerd en de gids had zeer goede tips.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid