Venetie Basiliek van San Marco Tickets

4.7
(12191 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 23 € 21
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Bekijk een van de meest iconische toeristische attracties van de stad van dichtbij met deze tickets voor de Basiliek van San Marco in Venetië. Je kunt dit iconische monument in je eigen tempo verkennen, begeleid door een audiogids op je mobiele telefoon die tijdens je bezoek commentaar geeft.

Je krijgt ook een volledige gids om meer te weten te komen over de verhalen en legendes van deze mystieke plek. Het zal de perfecte gelegenheid zijn om een van de meest indrukwekkende bezoeken af te leggen en je zult niet onverschillig weggaan.

  • Bekijk de meer dan 13.000 vierkante meter mozaïek in de San Marco Basiliek in Venetië van dichtbij.
  • Luister naar interessant commentaar over de geschiedenis van de basiliek via een handige audiogids op je mobiele telefoon.
  • Geniet van een bezoek in je eigen tempo, zonder de starheid van geplande rondleidingen.

Wat is inbegrepen

  • Tickets voor de Basiliek van San Marco in Venetië
  • Audiogids op uw mobiel
  • Digitale plattegrond van de basiliek
  • Gids voor de Basiliek van San Marco (1 boek per boeking)

Selecteer datum en tijd

Vergeet niet dat u 20 minuten voor vertrek aanwezig moet zijn

Wat je kunt verwachten

Met deze tickets voor de San Marco Basiliek in Venetië kun je een van de meest emblematische monumenten van de stad bezoeken. Het is een van de meest majestueuze kathedralen ter wereld en heeft een van de meest indrukwekkende mozaïeken binnenin: meer dan 13.000 vierkante meter gouden mozaïeken.

Dit emblematische gebouw, gelegen aan het plein met dezelfde naam, staat bekend als een van de must-see attracties tijdens je reis naar de stad. Binnen ontdek je, naast de mozaïeken, meesterwerken van Byzantijnse kunst en vloeren ingelegd met marmer.

Je hebt een audiogids tot je beschikking, die je gemakkelijk kunt downloaden op je mobiele telefoon en waarmee je tijdens je bezoek legendes en anekdotes over de plek kunt leren. Tijdens de hele rondleiding krijg je interessant commentaar dat je helpt om het meeste uit de ervaring te halen.

Je krijgt ook een digitale plattegrond van de basiliek zodat je je gemakkelijker door het interieur kunt verplaatsen. Daarnaast ontvang je een complete gids van de San Marco Basiliek op papier, zodat je verder kunt leren en een leuk souvenir van je bezoek mee naar huis kunt nemen.

Extra informatie

Annuleringsbeleid