Privé Koffieproeverij Ervaring in Tuxtla Gutiérrez
Over deze activiteit
- Je boeking wordt direct bevestigd
- Deze optie heeft GRATIS annulering: boek zonder risico!
Overzicht
Geniet van een privé-koffieproeverij in Tuxtla Gutierrez en ontdek de smaken en aroma's van lokale koffie. Leer meer over het productieproces en proef de verschillende soorten. Een professionele cupper leidt je door de technieken en details om een kwaliteitskoffie van een gewone te onderscheiden. De activiteit duurt ongeveer 2 uur.
- Profiteer van deze persoonlijke ervaring met een professionele koffieproever die je zal leren hoe je de verschillende smaken en aroma's kunt onderscheiden.
- Proef een selectie van de beste koffies uit de regio Chiapas, die bekend staat om de hoge kwaliteit van de koffieproductie.
- Leer meer over het productieproces; ontdek hoe koffie wordt verbouwd, geoogst en verwerkt.
Wat is inbegrepen
- Privé koffieproeverij in Tuxtla Gutiérrez.
- Professionele koffieproever.
- Proeverij van verschillende soorten koffie uit Chiapas.
- Vervoer van en naar de proeflocatie.
Selecteer deelnemers en datum
Wat je kunt verwachten
Leer meer over de Mexicaanse gastronomie met deze privé koffieproeverij in Tuxtla Gutierrez. Je zult genieten van een unieke ervaring waarin je de unieke smaken en aroma's van Chiapas-koffie leert kennen. Tijdens de activiteit, die ongeveer 2 uur duurt, leer je hoe je koffie moet cuppen van een professionele cupper.
Tijdens de cupping kun je verschillende soorten Chiapas-koffie proeven . Chiapas is een internationaal bekende regio voor de productie van koffie van hoge kwaliteit dankzij het ideale klimaat, de bodem en de teeltmethoden. Elke variëteit heeft zijn eigen kenmerken, smaak en aroma. Dankzij de proever die je het proces laat zien, kun je de diversiteit aan smaken en nuances in de koffiesoorten uit deze regio waarderen.
Naast het proeven van de koffie leer je ook over het productieproces. Je ontdekt hoe de koffie wordt verbouwd, geoogst en verwerkt en hoe deze factoren de uiteindelijke smaak van de drank beïnvloeden. Je leert over de verschillende bereidingswijzen van koffie, de selectie van de bonen en de manieren om deze rijke drank te bereiden.