Dagtocht naar de Douro Vallei vanuit Porto met Lunch en Wijnproeverij

4.9
(778 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 10 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 143 € 130
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Geniet van een dagexcursie naar de Dourovallei vanuit Porto. Je wordt de hele dag begeleid door een gids. De excursie omvat vervoer van en naar je hotel in Porto, een bezoek aan het pittoreske dorpje Pinheiro, een typisch Portugese lunch in een lokaal restaurant, een bezoek aan een portwijnkelder en een wijnproeverij. Als dat nog niet genoeg is, kun je een cruise op de Douro in een traditionele Portugese boot toevoegen.

Proef de Portugese gastronomie, proef de wijnen en vaar over de Douro in een traditionele boot. Profiteer van deze excursie om te ontspannen en de frisse lucht van Pinheiro in te ademen.

  • Ontdek de natuurlijke schoonheid van de Dourovallei.
  • Geniet van de Portugese gastronomie in een lokaal restaurant.
  • Proef de wijnen van Porto tijdens een proeverij onder leiding van een expert.

Wat is inbegrepen

  • Transfer van en naar je hotel in Porto.
  • Chauffeur en gids.
  • Begeleid bezoek aan een wijnmakerij.
  • Wijnproeverij onder leiding van een expert.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ga vanuit Porto op reis naar de Dourovallei en ontdek de natuurlijke schoonheid van deze regio. De Dourovallei staat bekend als een van de mooiste landschappen van Portugal en is beroemd om zijn wijngaarden. Samen met een gids bezoek je een wijnmakerij en proef je de lokale wijnsoorten tijdens een wijnproeverij. Je bezoekt het pittoreske dorpje Pinheiro en luncht in een typisch restaurant. Je kunt ook een cruise op de Douro in een Portugese boot toevoegen.

De tour begint met een comfortabele transfer van je hotel in Porto naar de Dourovallei. Je reist in een zeer kleine groep van maximaal 8 personen om het comfortabeler te maken. Tijdens de rit in een goed uitgerust voertuig geniet je van het uitzicht op de vallei en praat je met je gids.

Eenmaal aangekomen in de vallei bezoek je Pinheiro, een typisch dorpje in het binnenland van Portugal, gelegen aan de oever van de rivier en omringd door wijngaarden. Je bezoekt een traditionele wijnmakerij waar je meer te weten komt over het lokale wijnproductieproces. Tijdens een wijnproeverij onder leiding van een wijnexpert proef je de verschillende variëteiten die in de streek worden geproduceerd.

Na de proeverij geniet je van een Portugese lunch in een lokaal restaurant. Proef typische streekgerechten, leer de Portugese gastronomie kennen en begeleid je maaltijd met heerlijke lokale wijnen. Je hebt vrije tijd om op eigen houtje door het dorp te wandelen om het landschap te bewonderen en te genieten van de rust van de streek.

Aan deze excursie kun je een cruise op de Douro toevoegen. Als u wilt, kunt u genieten van een tochtje op een typische boot uit de regio. De rabelo is een traditionele boot van de Douro waarmee vissers vlotter over de rivier kunnen varen.

Na een dag vol ervaringen keer je terug naar je hotel in Porto. Deze dagexcursie is een diepe onderdompeling in de Portugese cultuur met aandacht voor de gastronomie en de natuurlijke landschappen van de Dourovallei.

Vertrek en terugkomst

Extra informatie

Annuleringsbeleid