Ibiza bootfeest

4.7
(697 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 101 € 92
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Mis de kans niet om deel te nemen aan dit bootfeest in Ibiza. Gedurende ongeveer 4 uur deelt u een catamarantocht met maximaal 300 andere passagiers. Maak plezier op de dansvloer tijdens het zeilen of ontspan tijdens deze tocht door de Middellandse Zee.

Deze activiteit omvat ook ontbijt, snacks, drankjes en muziek. Tijdens deze tocht zijn er stops waar u een snelle duik kunt nemen en aan het einde van de tocht heeft u toegang tot twee nachtclubs op Ibiza, zodat u optimaal kunt genieten van uw tijd in dit Balearenparadijs.

 • Geniet van dit bootfeest op Ibiza waar je de dansvloer deelt met maximaal 300 passagiers van over de hele wereld.
 • Geniet van een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en maak van de gelegenheid gebruik om te zwemmen in het kristalheldere water.
 • Je krijgt ontbijt, muziek, drankjes en snacks tijdens je reis. Bovendien is de ervaring inclusief gratis toegang tot twee Ibiza nachtclubs .

Wat is inbegrepen

 • Ibiza bootfeest
 • Gratis toegang tot twee Ibiza nachtclubs
 • Professionele fotograaf
 • Ontbijt en snacks

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Tijdens je verblijf op Ibiza is het een must om deel te nemen aan dit geweldige bootfeest in de buurt van het eiland. Geniet samen met ongeveer 300 plezierige passagiers van internationale DJ-optredens en toon uw feestvreugde op de dansvloer. De activiteit omvat ook snacks, ontbijt en een open bar waar alcoholische dranken worden geserveerd.

Deze tocht door de prachtige kristalheldere wateren van Ibiza duurt ongeveer 4 uur. Laat uw beste poses zien voor de professionele fotograaf die u aan boord vergezelt en maak u klaar om plezier te maken in twee Ibiziaanse nachtclubs waar u na deze ervaring gratis toegang krijgt.

Naast zijn excentrieke feesten en prachtige stranden staat Ibiza bekend om zijn rijke verscheidenheid aan mariene en kustecosystemen. Hierdoor is de stad uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed, wat een zeer hoge waarde toekent aan al haar rijkdommen. Zijn milde klimaat, zijn kleurrijke gebouwen en zijn onvermoeibare nachtleven zijn de factoren die de meeste aandacht van de bezoekers trekken.

Je leert Ibiza het beste kennen als je geniet van de feesten en stilstaat bij de natuurlijke rijkdommen. De beste manier om het meeste uit uw tijd op dit eiland te halen is met deze ervaring waarin u deel uitmaakt van een echte feestboot, vergezeld van allerlei mensen die van entertainment houden, en van live muziek.

U vaart langs deze kusten van de Balearen terwijl u geniet en baadt in het kristalheldere water van Ibiza, dat uniek is en zeer gewaardeerd wordt in Spanje en de rest van de wereld.

Reviews

4.7
· 697 Reviews
 • E
  Elena Villanova
  1
  (0 Reviews)
  Abbiamo provato a contattare l’organizzatore per 2 giorni e nessuno ha mai risposto
 • B
  Brinly
  4
  (0 Reviews)
  Ik ben naar verschillende bootfeesten geweest, maar dit was zeker de beste.
 • N
  Nylah
  5
  (0 Reviews)
  Zeer behulpzaam personeel met een glimlach op hun gezicht de hele tijd. De champagne douche was onvergetelijk.
 • V
  Vayne
  4
  (0 Reviews)
  Een leuk feest met een goede selectie van drankjes
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid