Cordoba privé-dagtocht vanuit Malaga

4.7
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 8 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 260 € 237
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de geschiedenis van de Andalusische stad Cordoba met deze privétour vanuit Malaga . Geniet van comfortabel vervoer , alleen voor jou en je groep, en verken samen met een deskundige gids het historische centrum van Cordoba. Van Joodse wijken tot oude Romeinse bruggen, je zult ook genieten van een bezoek aan het interieur van de Moskee van Cordoba .

  • Bezoek een van de mooiste steden in Andalusië met deze privédagtocht naar Cordoba .
  • Reis vanuit Malaga met de optie om je hotel op te halen of ga rechtstreeks naar het ontmoetingspunt.
  • Wandel door de Joodse wijk van Cordoba met een deskundige gids en bezoek ook de Moskee en de Synagoge van Cordoba.

Wat is inbegrepen

  • Privé-excursie naar Cordoba vanuit Malaga.
  • Privévervoer vanaf hotel of ontmoetingspunt.
  • Lokale deskundige gids.
  • Ingang tot de Moskee-Kathedraal van Cordoba.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Met deze privédagtocht naar Cordoba vanuit Malaga krijg je de kans om een van de meest fascinerende steden in Andalusië te verkennen. Na een handige pick-up van je hotel in Malaga of een centraal ontmoetingspunt in de stad, zul je genieten van een reis naar Cordoba in een privéauto alleen voor jou en je groep .

Daar aangekomen zal een deskundige gids je door de hele tour leiden en je interessante informatie geven over alle bezienswaardigheden van de stad. Je eerste stop is bij de beroemde Moskee-Kathedraal van Cordoba . Gedurende ongeveer twee uur kun je het interieur van dit gebouw verkennen en de indrukwekkende architectuur bekijken.

Na je bezoek aan de moskee ontdek je nog veel meer Werelderfgoederen . Je kunt een wandeling maken door de charmante Joodse wijk van Cordoba met zijn smalle geplaveide straatjes en de synagoge bezoeken. Daarna kun je genieten van een wandeling over de oude Romeinse brug met het prachtige uitzicht op de Guadalquivir rivier.

Naast dit alles kun je ook genieten van wat vrije tijd om op eigen houtje op verkenning te gaan. Je kunt op eigen houtje genieten van de heerlijke gastronomie, de lokale markten bezoeken of gewoon door de pittoreske straatjes slenteren.

Extra informatie

Annuleringsbeleid