Sevilla Guadalquivir boottocht

4.8
(6110 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 23
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Klim aan boord van een boot en bevaar de Guadalquivir terwijl u Sevilla overdenkt. Gedurende ongeveer 1 uur krijgt u de kans om de Andalusische hoofdstad te bekijken en tegelijkertijd te leren over de cultuur en geschiedenis door middel van een audiogids. U ziet iconische monumenten van Sevilla, zoals de Torre del Oro of de Isabel II-brug, en leert over het belang van de Guadalquivir-rivier in de geschiedenis van de stad.

U leert hoe de mengeling van volkeren en culturen de architectuur van de stad heeft beïnvloed en weerspiegelt, terwijl u geniet van een aangename wandeling in de zon en ontspant, met het geluid van het ruisen van het water op de achtergrond. Dit is een ideale activiteit voor sightseeing zonder aan comfort in te boeten .

 • Klim aan boord van een boot en bewonder Sevilla vanaf de Guadalquivir.
 • Leer meer over de cultuur en geschiedenis dankzij het commentaar van een audiogids.
 • Geniet van de kans om de stad te zien zonder het comfort van een boottocht op te geven.

Wat is inbegrepen

 • Boottocht op de Guadalquivir in Sevilla
 • Audio gids

Selecteer datum en tijd

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze tour krijgt u de gelegenheid om gedurende ongeveer 1 uur over de Guadalquivir te varen. Vanaf de rivier kunt u genieten van het uitzicht op verschillende iconen van Sevilla, waaronder de volgende:

 • La Torre del Oro: Toren gebouwd in 1221, 36 meter hoog, aan de oever van de Guadalquivir rivier. Hij werd opgericht door de moslims die Sevilla bewoonden om de stad te verdedigen tegen invallen van de rivier.
 • De wijk Triana: Waarschijnlijk de beroemdste wijk van Sevilla. Het staat bekend om zijn pittoreske huizen, de markt en de vele restaurants waar lokale Andalusische gerechten worden geserveerd. In deze wijk bevinden zich ook talrijke flamencoclubs, de beroemde Isabel II-brug en het kasteel van San Jorge.
 • Isabel II Brug of Triana Brug: Deze brug verbindt het centrum van Sevilla met de wijk Triana en dankt zijn naam aan het feit dat hij werd gebouwd onder het bewind van koningin Isabel II van Spanje. Hij werd gebouwd in 1852 en in 1976 werd hij uitgeroepen tot Goed van Cultureel Belang en Historisch Erfgoed van Spanje.
 • San Jorge Castle Museum: San Jorge Castle was een middeleeuws fort dat diende als hoofdkwartier en gevangenis van de Spaanse inquisitie. In de 19e eeuw werd het gesloopt om er een levensmiddelenmarkt te bouwen. Tegenwoordig is er een museum gewijd aan de interpretatie van oude ruïnes en de studie van de religieuze onderdrukking die de inquisitie in Spanje bracht.

U krijgt een audiogids tot uw beschikking waarmee u de geschiedenis van de stad kunt leren kennen en hoe Sevilla is geëvolueerd met het verstrijken van de eeuwen en de veranderingen van de kolonisten. De stad werd gesticht als een Romeinse kolonie met de naam Hispalis, maar er hebben ook Visigoten, moslims, Sefardische joden en christenen gewoond.

Het historische centrum van Sevilla is het zesde grootste van Europa, en de stad heeft een van de grootste historische erfgoederen van het continent. Daaronder bevinden zich enkele werelderfgoederen, zoals de kathedraal, het Alcázar en het Archief van Indië .

Reviews

4.8
· 6110 Reviews
 • C
  Candy
  4
  (0 Reviews)
  Heel goed.
 • V
  Valeria
  5
  (0 Reviews)
  We hadden een geweldige tijd! We kwamen tijd te kort!
 • C
  Christiane
  5
  (0 Reviews)
  De Guadalquivir rivier is een must als je naar Sevilla gaat. Het is prachtig en vredig. Ook de service op de boot was eersteklas. Ik raad het ten zeerste aan.
 • K
  Klaus
  4
  (0 Reviews)
  het was erg leuk
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid