Ayutthaya privé 1-daagse tour vanuit Bangkok

4.6
(777 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 8 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 265 € 241
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Geniet van een privérondleiding van ongeveer 8 uur naar Ayutthaya vanuit Bangkok en ontdek de indrukwekkende tempels en historische ruïnes van deze oude stad.

Verken de prachtige tempels van Wat Yai Chai Mongkol en Wat Mahathat en bewonder de iconische Boeddhahoofden die in de bomen zijn geworteld. Profiteer van deze privétour met deskundige gids voor een persoonlijke ervaring- Bezoek de meest prominente tempels van Ayutthaya, waaronder Wat Yai Chai Mongkol en Wat Mahathat- Leer meer over de rijke geschiedenis en cultuur van Ayutthaya terwijl je door de straten dwaalt en de indrukwekkende monumenten bewondert.

Wat is inbegrepen

  • 1-daagse privétour naar Ayutthaya vanuit Bangkok
  • Transfers van en naar het hotel per privéauto met airconditioning.
  • Privégids
  • Tickets voor Ayutthaya

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Vertrek vanuit Bangkok voor een spannende privétour met gids van ongeveer 8 uur naar Ayutthaya .

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Bangkok, ga je naar Ayutthaya in een comfortabel privévoertuig met airconditioning, onder begeleiding van een deskundige gids die je interessante informatie zal geven over de plaatsen die je zult bezoeken.Bij aankomst in Ayutthaya duik je in het verleden als je de indrukwekkende tempels en historische ruïnes in de stad verkent.

Je bezoekt Wat Yai Chai Mongkol, bekend om zijn grote gouden stoepa en talrijke Boeddhabeelden. Hier krijg je de kans om meer te leren over de geschiedenis en de betekenis van deze belangrijke boeddhistische tempel terwijl je de architecturale schoonheid bewondert.

Je vervolgt je tour naar Wat Mahathat, een andere prominente tempel in Ayutthaya. Deze tempel is beroemd om zijn iconische Boeddha's hoofd geworteld in een boom, een beeld dat een van de meest herkenbare symbolen van Ayutthaya is geworden.Na het verkennen van de tempels heb je vrije tijd om door de straten van Ayutthaya te dwalen of het zomerpaleis van de Siamese royals te bezoeken. Ten slotte keer je in je privévoertuig terug naar je hotel in Bangkok , waar je kunt ontspannen na een dag vol ervaringen.

Extra informatie

Annuleringsbeleid