Panoramische rondvaart in Praag

4.5
(1712 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 55 minuten
Hellotickets Netherlands Niederländisch
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 23 € 21
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze activiteit is in je taal
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Klim aan boord van deze comfortabele boot en vaar over de Voltava rivier op deze ongeveer een uur durende cruise langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Praag. Maak het jezelf gemakkelijk vanuit een verwarmde binnenhut of vanaf het buitendek en geniet van een panoramisch uitzicht op de Karelsbrug, de Praagse Burcht, het Kampa-eiland en meer.

Vaar over de wateren van Tsjechië en leer meer over het historische verleden van de stad door het commentaar aan boord en de hoogtepunten die in brochures zijn afgedrukt .

 • Ongeveereen uur durende cruise op de Praagse rivier de Moldau .
 • Je passeert bezienswaardigheden zoals de Karelsbrug, het Kampa-eiland en de Praagse Burcht .
 • Geniet van een panoramisch uitzicht op de monumenten en bezienswaardigheden van Praag vanaf de binnen- en buitendekken.
 • Leer meer over de geschiedenis van de Tsjechische hoofdstad door het commentaar aan boord en de hoogtepunten in informatieve brochures.

Wat is inbegrepen

 • Een uur durende sightseeing cruise op de Vltava rivier in Praag.
 • Commentaar op het bord.
 • Gedrukte hoogtepunten voor meer informatie.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Laat je meevoeren over de uitgestrekte rivier de Vltava, in het Tsjechisch ook wel rivier genoemd, op deze ongeveer een uur durende cruise door het historische centrum van Praag. Dit symbool van de Tsjechische hoofdstad neemt je mee langs de mooiste gebouwen met uitzicht op de Vltava rivier.

Aan boord van deze comfortabele boot, op de binnen- of buitendekken, geniet je van het beste panoramische uitzicht dat de stad Praag te bieden heeft. Neem zeker je camera mee om selfies te nemen met je vrienden met de beroemde Karelsbrug op de achtergrond. Vernoemd naar koning Karel IV, is deze brug het ware icoon van de Tsjechische hoofdstad en de oudste van alle Praagse bruggen. Het is een architectonisch herkenningspunt en een van de belangrijkste gotische bouwwerken ter wereld. Het is ongetwijfeld een fascinerend bouwwerk om op elk moment van de dag te aanschouwen.

Vanaf het water van de uitgestrekte rivier de Vltava kun je de Praagse Burcht zien in het hoogste deel van de wijk Malá Strana. Deze oude vesting, gebouwd in de 9e eeuw, is het belangrijkste culturele en historische monument, een symbool van meer dan duizend jaar ontwikkeling van de Tsjechische staat. U leert over het grote historische, culturele en sociale verleden van de hoofdstad van de Tsjechische Republiek via commentaar aan boord en hoogtepunten in informatieve brochures.

Tijdens deze tour door de Tsjechische wateren komt u langs hoogtepunten als het beroemde Franz Kafka Museum, met de beroemde rode daken die deze stad kenmerken. U kunt ook het paleis zien dat toebehoorde aan de prinselijke familie van Liechtenstein, gelegen op het eiland Kampa . Ontdek Praag en zijn hoogtepunten vanuit het comfort van een boot vanuit een uniek perspectief.

Reviews

4.5
· 1712 Reviews
 • T
  Tiago
  5
  (0 Reviews)
  De sfeer op het schip was erg gezellig, we raakten zelfs aan de praat met andere toeristen die ons aanraadden om na de cruise wat rondleidingen te doen. Erg leuke ervaring.
 • L
  Laura
  5
  (0 Reviews)
  Het personeel op de boot was super vriendelijk en behulpzaam voor ons, dankzij hen konden we veel relaxter genieten van de rit.
 • C
  Carol
  5
  (0 Reviews)
  Ik had lage verwachtingen voor deze cruise, maar uiteindelijk ging alles beter dan verwacht. Ik heb dierbare herinneringen aan de reis, een aanrader voor iedereen.
 • B
  Bárbara
  5
  (0 Reviews)
  Een aanrader om met familie of vrienden te doen, de wandeling is erg mooi en je kunt er mooie foto's maken.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid