London Explorer Pass

4.4
(11908 Reviews)

Over deze activiteit

Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 90 € 82
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Bespaar tot 35% op uw reis naar Londen dankzij de London Explorer Pass. Ja, met deze elektronische pas die je op je mobiele telefoon kunt dragen, heb je de mogelijkheid om passen te kopen voor 2 tot 7 attracties uit het aanbod van meer dan 50, waaronder de Tower of London, St Paul's Cathedral en het Museum of London.

Deze pas is maximaal 60 dagen geldig en wordt geactiveerd vanaf het eerste gebruik. Je hoeft niet te beslissen welke attracties je gaat bezoeken als je de London Explorer Pass koopt. Maar het is raadzaam om van tevoren te kijken welke je in gedachten hebt, voor het geval je vooraf moet boeken.

Dit is eenpakket credits dat je koopt met de London Explorer Pass, waarbij elke attractie waar je naartoe gaat één credit verbruikt. Bovendien geeft het je niet alleen toegang tot de iconische bezienswaardigheden van de hoofdstad, maar ook tot een tour met de Big Bus, de legendarische dubbeldekkerbus die je door de stad voert, of een cruise over de Theems .

 • Met de London Explorer Pass kunt u tot 35% besparen op de toegang tot Londense attracties. Het is goedkoper om de pas te kopen dan om apart kaartjes te kopen.
 • U kunt passen kiezen voor 2 tot 7 attracties uit meer dan 50 opties op de London Explorer Pass, geldig tot 60 dagen vanaf het eerste gebruik.
 • Naast toegang tot de meest iconische bezienswaardigheden van de Britse hoofdstad heb je ook toegang tot een klassieke bustour of een cruise over de Theems.

Wat is inbegrepen

 • London Explorer Pass met een pakket van 2 tot 7 credits.
 • Gids en informatie over attracties in de London Explore Pass

Selecteer deelnemers

Wat je kunt verwachten

Als u wilt besparen op uw volgende reis naar Londen, is de London Explorer Pass een unieke kans . Met besparingen tot 35% heb je de mogelijkheid om maximaal zeven attracties te bezoeken uit een lijst van meer dan 50 opties in het 60-daagse programma.

Dit is een pakket van credits, die u kunt kopen en variëren van twee tot zeven, in te wisselen voor elke attractie die u bezoekt. Voor elke plaats die u bezoekt en die op de lijst staat, wordt één credit ingewisseld. Het is eigenlijk heel gemakkelijk te gebruiken, want je kunt de London Explorer Pass op je mobiel hebben of uitprinten en meenemen.

Zo kunt u uw eigen gepersonaliseerde route samenstellen met zoveel tijd als u wilt binnen de 60 dagen geldigheid om Londen te bezoeken en geld te besparen. Tot de aangeboden attracties behoren bijvoorbeeld:

 • De Tower of London: een historische locatie die toebehoort aan de Britse monarchie en waar de kroonjuwelen worden tentoongesteld.
 • Wembley Stadium: een van de belangrijkste voetbalstadions in Londen en de thuisbasis van het Britse nationale team.
 • London Docklands Museum : een museum dat de geschiedenis van Londen documenteert vanaf het ontstaan als stad tot aan de moderne tijd.
 • London Zoo: meer dan 2500 vierkante meter aan wilde dieren om te verkennen. Bekijk het land van de leeuwen, het pinguïnstrand en nog veel meer.

Het is ook vermeldenswaard dat het niet alleen gaat om toegang tot iconische sites. Je kunt ook kiezen voor een tour met de legendarische Britse bus die je een sightseeingtour door Londen geeft, of kiezen tussen twee cruises op de rivier de Theems.

Profiteer van de gids die bij de London Explorer Pass wordt geleverd om alle informatie over de beschikbare attracties te weten te komen.

Reviews

4.4
· 11908 Reviews
 • C
  Ceferino
  4
  (0 Reviews)
  Een uitstekende selectie van activiteiten. Allemaal zeer aantrekkelijk en voor elk wat wils.
 • N
  Nalah
  5
  (0 Reviews)
  Ik vond het geweldig dat een deel van de opties voetbalstadions waren. Mijn zoon is een fan en twee van de opties waren het Chelsea FC stadion en het Emirates Stadium. Als u naar binnen gaat, kunt u kiezen voor een audiogids, zodat u nog veel meer over de plek te weten komt. Het was de eerste keer voor mijn zoon in een stadion van deze omvang en hij was gefascineerd.
 • M
  Marcelo
  5
  (0 Reviews)
  Ik raad u aan eerst de sightseeing bus tour te nemen, zodat u een overzicht krijgt van de stad en hoe deze is ingedeeld. Dan kunt u beslissen welke attractie u elke dag gaat bezoeken.
 • B
  Bonifacio
  4
  (0 Reviews)
  Zuinig en efficiënt.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid