Hollywood Sign wandeling voor kleine groepen

4.6
(7714 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 3 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 52 € 48
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Tour de belangrijkste bezienswaardigheden van Los Angeles in deze activiteit met een groep van ongeveer 8 personen, met als belangrijkste stop de beklimming van het beroemde Hollywood sign. Bij deze activiteit, die ongeveer drie uur duurt, zit u in een luxe voertuig met airconditioning dat u door de verschillende gebieden van de tour brengt.

Naast het Hollywood sign heeft u de mogelijkheid om filmsets en verschillende huizen die leven hebben gegeven aan films en series te bezoeken en te fotograferen, zoals het hotel waar Pretty Woman is opgenomen of het sprookjeshuis van Hans en Grietje.

.

 • Neem deze drie uur durende tour, die groepen van acht personen toelaat, langs iconische monumenten van Los Angeles, zoals het populaire Hollywood sign.
 • Maak de beste foto's vanaf het Hollywood sign en andere stops op de tour, zoals het hotel waar Pretty Woman werd gefilmd.
 • Ontspan in een luxe voertuig met airconditioning dat u naar alle hoogtepunten van deze tour brengt.

Wat is inbegrepen

 • Transfer heen en terug per luxe voertuig met airconditioning
 • Toegang tot het Hollywood teken
 • Autoroute langs verschillende punten in Los Angeles die verband houden met de audiovisuele wereld.

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Geniet van een onvergetelijke ervaring met deze tour in groepen van ongeveer 8 personen naar het Hollywood sign in Los Angeles, evenals andere gebieden van de Amerikaanse stad. Deze activiteit duurt ongeveer drie uur en brengt u in een voertuig met airconditioning langs de verschillende stopplaatsen onderweg.

Het belangrijkste hoogtepunt van de tour is de klim naar het populaire Hollywood sign, waar je de letters die de stad tot leven brengen van dichtbij kunt bekijken. U kunt adembenemende foto's maken van het panoramische uitzicht op Los Angeles vanaf de heuvel die bekend staat als Mount Lee.

Tijdens de tour krijg je ook de kans om andere interessante bezienswaardigheden van de stad te zien. Hoogtepunten zijn alle films en series die verfilmd zijn en deel uitmaken van het audiovisuele erfgoed van de wereld.

Je gaat bijvoorbeeld naar Rodeo Drive, waar je het hotel ziet waar de film Pretty Woman is opgenomen, zodat je alle foto's kunt maken die je wilt. U ontdekt de Hollywood Walk of Fame om de ster van uw favoriete artiest op de grond te herkennen.

Reviews

4.6
· 7714 Reviews
 • R
  Raymond
  5
  (0 Reviews)
  Prachtige ervaring.
 • D
  Deborah
  4
  (0 Reviews)
  Leuke ervaring, we hebben echt genoten van deze tour. Jammer dat het weer die dag niet meezat. Verder was alles meer dan perfect, ik zou het graag volgend jaar weer doen.
 • A
  Adam
  4
  (0 Reviews)
  Over het geheel genomen is het vrij goed, het is een zeer volledige en kwalitatief hoogstaande rondleiding, hoewel het een beetje te wensen overlaat. Ik raad aan het een keer te doen, zodat je zelf kunt oordelen, misschien ging ik wel met erg hoge verwachtingen.
 • M
  Miguel
  5
  (0 Reviews)
  Een bijna perfecte tour.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid