Los Angeles Natuurhistorisch Museum tickets

4.2
(4336 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 19 € 18
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Geniet van skip-the-line kaartjes voor het Natural History Museum van Los Angeles, een van de grootste musea ter wereld. Hier krijg je de kans om meer te leren over de geschiedenis van de evolutie van de planeet en haar flora en fauna. Je kunt het museum comfortabel en in je eigen tempo bezoeken.

Het museum heeft ongeveer 35 miljoen specimens en kunstvoorwerpen die ongeveer 4,5 miljard jaar oud zijn. Binnen kun je de bewaarde skeletten van vele uitgestorven diersoorten zien, zoals mammoeten en dinosaurussen. Een niet te missen bezoek voor liefhebbers van geschiedenis en natuur.

 • Geniet van een verhelderende rondleiding door het Natural History Museum of Los Angeles.
 • Leer meer over de geschiedenis en evolutie van de aarde, maar ook over de soorten die er hebben geleefd en hun leefomgeving.
 • Bekijk de gigantische skeletten van uitgestorven diersoorten zoals mammoeten, dinosaurussen en meer.

Wat is inbegrepen

 • Toegang tot het Natuurhistorisch Museum van Los Angeles County
 • Speciale tentoonstellingen

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Met deze skip-the-line tickets kun je het Natural History Museum of Los Angeles bezoeken. Hier kun je meer te weten komen over de evolutiegeschiedenis van de aarde, soorten en habitats.

Het Los Angeles Museum of Natural History werd opgericht in 1913 en is het grootste museum in het westen van de Verenigde Staten. Het heeft 35 miljoen specimens, artefacten en onderzoeksresultaten die zo'n 4,5 miljard jaar geschiedenis beslaan. Het museum houdt zich bezig met een enorm aantal disciplines, waaronder archeologie, geschiedenis, paleontologie, mineralogie en vele andere.

Het heeft drie verdiepingen met permanente tentoonstellingen, waaronder dierenhabitats, dinosaurussen en precolumbiaanse culturen in Amerika. De collecties omvatten gigantische skeletten van zeezoogdieren, dinosaurussen en mammoeten, maar ook robijnen, saffieren, smaragden, diamanten en vele andere edelstenen.

Tijdens de lentemaanden is er een vlindercollectie te zien in het buitenpaviljoen van het museum , die in de herfst wordt vervangen door een spinnencollectie . Het museum is divers en uitgebreid en wordt beschouwd als een van de leukste en interessantste musea in de Verenigde Staten.

Reviews

4.2
· 4336 Reviews
 • F
  Frieda
  5
  (0 Reviews)
  Ik raad het ten zeerste aan! Een van de beste activiteiten die we deden in Los Angeles.
 • G
  Guadalupe
  4
  (0 Reviews)
  We hadden een geweldige tijd
 • M
  Matheus
  5
  (0 Reviews)
  Om met de familie mee te gaan is tien, je leert veel!!!!
 • Y
  Yefrem
  4
  (0 Reviews)
  De service was uitstekend en alles erop en eraan. Het enige was dat het ons in het museum overkwam om de app te downloaden en dat het daardoor lang duurde voordat we binnen waren. Gelukkig konden we daarna wel de self-guided tour doen!
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid