Orlando WonderWorks tickets

4.6
(756 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 40 € 37
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Geniet van interactieve spellen en attracties met dit toegangsbewijs voor WonderWorks Orlando . Daag je geest uit, overwin uitdagingen en verken meer dan 100 interactieve tentoonstellingen . Ga met je vrienden of familie deze 2.600 vierkante meter grote ruimte binnen en verken ongeveer 4 uur lang tal van activiteiten. Van glow-in-the-dark touwbanen, laserbanen tot 4D shows.

Bovendien krijg je met je all-access ticket korting op pizza's voor het hele gezin en tot 15% korting in de cadeauwinkel .

 • Stap in het wild met dit ticket voor WonderWorks Orlando.
 • Verken zes themazones en meer dan 100 interactieve tentoonstellingen.
 • Doe mee aan een lasergame wedstrijd, word een menselijke bliksemafleider van elektriciteit en voel de kracht van een orkaan en aardbeving.
 • Geniet van kortingen op pizza's voor het hele gezin en in de cadeauwinkel van het gebouw.

Wat is inbegrepen

 • Toegang tot WonderWorks park in Orlando.
 • Toegang tot alle tentoonstellingen, 4D bewegend theater, laser tag en glow-in-the-dark touwenparcours.
 • Korting op de familie pizza aanbieding in de cafetaria.
 • 15% korting in de cadeauwinkel.

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek een plek vol plezier met dit toegangsticket voor WonderWorks Orlando . Stap in een hele wereld vol wonderlijke rariteiten en verken meer dan 2.600 vierkante meter aan interactieve exposities. Geniet samen met de kleintjes van deze unieke ervaring en beklim een glow-in-the-dark touwbaan . Ervaar een wereld van betovering tijdens uw bezoek en profiteer van kortingen op pizza's en cadeaus .

Als je op vakantie bent in Orlando, mag je deze meeslepende ervaring niet missen. Gelegen aan International Drive in Orlando, vind je dit omgekeerde gebouw bovenop een bakstenen pakhuis . Met het dak onder je voeten en de vloer boven je hoofd beleef je een dag vol plezier waarin je je geest uitdaagt en tal van uitdagingen overwint.

Bezoek dit interactieve park gedurende ongeveer 4 uur en verken de zes verschillende themazones . Met meer dan 100 interactieve exposities voor alle leeftijden, bezoek de Natuurrampzone om een menselijke bliksemafleider te worden. Kijk hoe de Tesla Coil 100.000 volt elektriciteit door je vingers schiet en ontdek een 4D bewegende bioscoop in de kelder.

Loop door een meeslepende tunnel en ervaar het gevoel van gewichtloosheid dat astronauten voelen tijdens hun missies in de ruimte. Naast 360 graden draaien op een gyroscoop ervaar je ook winden met orkaankracht en beleef je de aardbeving van '89 opnieuw.

Mis de Sound and Light Room niet en kijk hoe je schaduw zich snel vermenigvuldigt in verschillende kleuren. Dans alsof niemand kijkt, maak muziek met je voeten op de reuzenpiano en vergeet niet de kelder te verkennen. Doe mee aan een lasertagwedstrijd, beleef een 4D-attractie en test je vaardigheden op een glow-in-the-dark touwenparcours.

Van een spijkerbed tot Mars en de Bermudadriehoek, dit topgeheime laboratorium biedt de beste tentoonstellingen voor het hele gezin. Boek nu uw ticket en geniet van kortingen op pizza's en in de cadeauwinkel .

Reviews

4.6
· 756 Reviews
 • H
  Hausis
  5
  (0 Reviews)
  Ik vond het geweldig om WonderWorks in levende lijve te kunnen zien, ik wilde er altijd al heen toen ik jong was en nu kon ik mijn zoon meenemen.
 • D
  Durand
  5
  (0 Reviews)
  Ik bleef een hele tijd met een lading stroom zitten toen de volt mijn lichaam binnenkwam, het was geestverruimend.
 • R
  Reymundo
  5
  (0 Reviews)
  Ik raad het alle gezinnen met kleine kinderen aan.
 • C
  Cammi
  5
  (0 Reviews)
  Ik was bang om op het spijkerbed te gaan liggen, maar toen ik ging liggen was het veel relaxter dan ik dacht.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid