Washington DC Smithsonian Museum of Natural History rondleiding

4.2
(359 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 106 € 97
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Tijdens deze tour krijgt u de gelegenheid om gedurende ongeveer 2 uur het Smithsonian National Museum of Natural History te bezoeken. Het is het tweede meest bezochte museum van het Smithsonian Institution en het tweede meest bezochte natuurhistorische museum ter wereld, alleen na dat in Londen.

Het bevat meer dan 146 miljoen specimens van flora, fauna, mineralen, enz. Onder begeleiding van een deskundige gids kunt u kennismaken met de zeldzame dinosaurusfossielen van het museum, de vele edelstenen en edelstenen die in het instituut zijn ondergebracht, insecten, planten, vissen en nog veel meer.

 • Bezoek een van 's werelds belangrijkste natuurhistorische musea
 • Leer de collecties van het museum kennen onder begeleiding van een deskundige gids.
 • Dwaal door de zalen van het Smithsonian op zoek naar zeldzame soorten en fascinerende ontdekkingen.

Wat is inbegrepen

 • Rondleiding door het Smithsonian Museum of Natural History
 • Smithsonian Museum of Natural History Tickets
 • Gids voor deskundigen

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Bij deze activiteit krijgt u de gelegenheid om gedurende ongeveer 2 uur door de gangen van het Natuurhistorisch Museum te wandelen. Onder leiding van een deskundige gids maakt u kennis met de uitgebreide collectie van het museum op het gebied van zoölogie, geologie, paleontologie en meer .

Het enorme Smithsonian-gebouw heeft een oppervlakte van 18 voetbalvelden en herbergt een collectie van meer dan 146 miljoen exemplaren. Hij herbergt de Hope Diamond, een marineblauwe diamant van meer dan 45 karaat .

De legende van de diamant is uitgebreid: hij was eigendom van de Franse kroon en koningin Marie Antoinette. Het juweel ging verloren tijdens de Franse Revolutie en vond zijn weg naar de Verenigde Staten. In 1958 stuurde de laatste eigenaar het per post naar het Natural History Museum, waar het sindsdien is gebleven.

In de juwelencollectie van het museum bevindt zich ook de bekende Dom Pedro Aquamarijn. Dit is het grootste gebeeldhouwde aquamarijn juweel ter wereld . Het werd in de vorm van een obelisk gesneden, uit een rots gehaald die meer dan 45 kg woog en bijna 1 meter hoog was.

Tijdens het bezoek leert u ook over de farao's van het oude Egypte en hoe zij werden gemummificeerd om hun lichaam te bewaren. U verkent ook verblijven met uitgestorven soorten, zoals dinosaurussen, en wilde dieren, zoals ijsberen, olifanten en giraffen.

U krijgt de gelegenheid om Ocean Hall te bezoeken , de collectie zeedieren van het museum. Het toont koraalriffen, een replica van een walvis van 45 ton, een reuzekwal en een reuzeninktvis . Er is ook een aquarium van 5.700 liter met soorten uit de hele wereld.

Andere interessante zalen zijn de Zoogdierenzaal, met de grootste collectie gewervelde dieren ter wereld, en de Insectenzaal. Hier zijn habitats als woestijnen, jungles en bossen nagebouwd om de levende soorten die in het museum zijn ondergebracht te behouden.

Een zeer leerzaam en onderhoudend bezoek, perfect voor families en vrienden. Ideaal voor natuur- en dierenliefhebbers.

Reviews

4.2
· 359 Reviews
 • C
  Connie
  5
  (0 Reviews)
  Het museum is vrij groot en ik denk dat dat een van de dingen was die ik het leukst vond. Meestal zijn ze overvol en is het ongemakkelijk om rond te lopen. De gids organiseerde ons erg goed en het was erg vermakelijk.
 • C
  Cesare
  5
  (0 Reviews)
  Ik raad ten zeerste aan vooraf te reserveren om snel toegang te krijgen, en het is veel beter vooraf een gids in te huren.
 • T
  Tomasso
  5
  (0 Reviews)
  De kleur en het behoud van de edelstenen is ongelooflijk. Helemaal elke betaalde dollar waard.
 • A
  Adam
  5
  (0 Reviews)
  Als je kinderen liefhebbers zijn van dinosaurussen en dieren in het algemeen, is deze plek ideaal. Ik ging met mijn twee jonge kinderen en de gids paste zijn uitleg aan hun behoeften aan.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid