Washington DC spooktocht

4.3
(475 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 33 € 30
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Beleef deze ervaring van terreur tijdens een spooktocht door Washington DC. Wandel met een professionele gids door de straten vol legendes en griezelverhalen die de hoofdstad van de Verenigde Staten omringen. De activiteit vindt plaats in kleine groepen van ongeveer 20 personen, om de ervaring te optimaliseren.

Kies uw rondleiding van een uur of anderhalf uur. Dit is een ideaal plan voor liefhebbers van mysterie en het donker, want u komt langs 8 locaties waarvan bekend is dat er vreemde gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Onderweg hoort u over verschijningen op Capitol Hill en krijgt u een goede kijk op het spookverleden van Washington DC.

 • Geniet van een spooktocht door Washington DC, een stad vol geruchten en duistere verhalen.
 • Onder leiding van een deskundige lokale gids gaat u op reis tot diep in Washington en luistert u naar angstaanjagende verhalen over geesten en verschijningen.

Plaatsen als het Capitool en de Library of Congress zijn maar een paar van de plaatsen waar je langs komt als je hoort over spookachtige gebeurtenissen.

Wat is inbegrepen

 • Washington DC Spooktocht
 • Professionele gids

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Als u een nieuwsgierig persoon bent en zich aangetrokken voelt tot mysterie, dan is deze spooktocht door Washington DC perfect voor u. U kunt kiezen tussen een rondleiding van een uur of, als u in de stemming bent voor meer horror, een rondleiding van anderhalf uur. Je komt langs 8 locaties, waarvan The Capitol en de Library of Congress tot de meest spookachtige van de stad zouden behoren.

Luister goed naar de griezelverhalen van de professionele gids die u tijdens de activiteit zal begeleiden. Spookverschijningen, misdaad en hekserij zijn enkele van de thema's van de griezelverhalen die u samen met uw groep van ongeveer 20 personen te horen krijgt.

Washington DC is de hoofdstad van de Verenigde Staten en is door zijn grote pre-revolutionaire, koloniale, Victoriaanse en huidige geschiedenis getuige geweest van een groot aantal duistere gebeurtenissen. Een metropool met zoveel geschiedenis als deze heeft veel geruchten en legendes opgeleverd.

Onder enkele van de verhalen rond deze grote stad, is het de moeite waard om de spookachtige zielen rond het proces van de samenzweerders van de moord op Lincoln of de vloek die op het Capitool viel te vermelden. Van deze laatste wordt gezegd dat het een van de meest spookachtige ter wereld is.

Het Supreme Court Building of de Library of Congress zijn ook interessante plaatsen met een grote geschiedenis achter zich, die ook een duister verleden met zich meebracht, waar sprake is van spoken die rondwaren en spoken bij degenen die er doorheen lopen.

Reviews

4.3
· 475 Reviews
 • L
  Lindsey
  5
  (0 Reviews)
  Een perfecte combinatie van geschiedenis en griezelige verhalen. Onze gids was grappig, innemend en zeer deskundig.
 • B
  Blair
  5
  (0 Reviews)
  Het was een familiebezoek. Ik heb onderweg veel geschiedenis geleerd. De tijd vloog letterlijk voorbij en er werd niet veel gelopen.
 • E
  Elsie
  4
  (0 Reviews)
  Zeker een leuke date avond. We hadden een kleine groep, dus het was erg gezellig en erg druk.
 • A
  Allison
  5
  (0 Reviews)
  Ik zou deze tour aanbevelen voor iemand die op zoek is naar interessante lokale geschiedenis en, zoals altijd, de kans om een spook te zien.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid