Tickets voor het FIFA-museum in Zürich

4
(129 Reviews)

Over deze activiteit

Niet in de rij staan - Niet in de rij staan wachten bij de ingang

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft ZEER GOEDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 35 € 32
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Mis een bezoek aan het FIFA-museum in Zürich niet met dit ticket. Je krijgt snel toegang tot de geschiedenis van de Fédération Internationale de Football Association en hoe deze onze samenleving heeft beïnvloed.

Hier ziet u een groot aantal attracties, tentoonstellingen en audiovisuele ervaringen verspreid over 3 verdiepingen. U ziet memorabilia van alle FIFA-wereldkampioenschappen, interactieve en multimedia-installaties. De grootste flipperkast ooit gemaakt is ook in dit museum ondergebracht.

 • Wek je sportiviteit op met dit skip-the-line ticket voor het FIFA Museum in Zürich.
 • Leer meer overde rol van de FIFA, de geschiedenis van het voetbal en de invloed ervan op ons als samenleving.
 • Je ziet tentoonstellingen, audiovisuele ervaringen en verschillende zalen op de 3 verdiepingen van het museum.

Wat is inbegrepen

 • Kaartjes voor het FIFA Museum in Zürich.
 • Snelle toegang zonder wachtrijen.

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Heb je een passie voor voetbal en sport? Dan mag je de kans niet missen om het indrukwekkende FIFA-museum in Zürich te bezoeken. Met dit ticket heb je het voordeel van snelle toegang zonder wachtrijen en geniet je van een unieke en onvergetelijke ervaring.

Het museum is verdeeld in drie verdiepingen die interactieve, audiovisuele en multimedia-exposities herbergen, evenals een schat aan memorabilia van alle FIFA World Cups .

Het werd geopend in februari 2016 en is een van de grootste en modernste voetbalmusea ter wereld. In dit museum ontdek je de geschiedenis van de Fédération Internationale de Football Association en haar rol in de ontwikkeling van 's werelds populairste sport. Ook leer je hoe voetbal de cultuur en samenleving wereldwijd heeft beïnvloed.

Een van de hoogtepunten van het FIFA-museum is de Hall of Fame, een eerbetoon aan de spelers en coaches die voetbalgeschiedenis hebben geschreven. Je vindt er ook de grootste flipperkast ter wereld, met een ontwerp in de vorm van een voetbalveld en ballen.

Kortom, een bezoek aan het FIFA Museum is een unieke en onvergetelijke ervaring voor elke voetbalfan. Mis de kans niet om te leren over de geschiedenis en de geheimen achter de populairste sport ter wereld.

Reviews

4
· 129 Reviews
 • T
  Thiago
  5
  (0 Reviews)
  Ik ben een voetbalfan, en ik wist niet dat er zo'n plek was in Zürich. Het is leerzaam en zelfs mijn vrouw, die niet van sport houdt, werd vermaakt. We hadden veel plezier met de verscheidenheid aan attracties, het lijkt meer op een themapark! Het is de moeite waard om te gaan!
 • A
  Aline
  5
  (0 Reviews)
  Ongelooflijke plek!
 • B
  Bernadette
  5
  (0 Reviews)
  Uitstekende service, van de online boeking tot de rondleiding in het museum.
 • T
  Talía
  4
  (0 Reviews)
  Voetbal is misschien niet mijn specialiteit, maar ik moet toegeven dat het museum spectaculair is. Het is een complete rondleiding langs de belangrijkste aspecten van de sport, inclusief prijzen en kampioenschappen, en veel verwante spelen. Ik heb ervan genoten.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid