Tuktuk tour door Zürich

4
(233 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur 30 minuten
Deze activiteit heeft ZEER GOEDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 92 € 84
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Verplaats u in Zürich per tuk tuk tijdens deze tour met een professionele gids die u voorziet van relevante informatie over de stad. Behalve dat u zich snel verplaatst, vermijdt u met het elektrische voertuig ook vervuiling. De tour duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten.

Tijdens de tour ziet u emblematische locaties van dit Europese juweel, zoals de kerken Grossmünster en Fraumünster, in het historische centrum. U zult ook foto's kunnen maken van het meer van Zürich en langs de Limmatquai trekken. Dit is een privé activiteit, dus alleen uw groep kan deelnemen.

 • Geniet van Zürich tijdens deze tour per tuk tuk, maak snel en op een duurzame manier kennis met de stad.
 • Bezoek met een professionele gids enkele van de grote voorbeelden van de rijke architectuur van Zürich, zoals de Grossmünster en Fraumünster kerken.
 • De ervaring is privé, dus het is een intieme tour waarbij u uw metgezellen kiest.

Wat is inbegrepen

 • Tuk tuk tour door Zürich
 • Professionele gids

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek Zürich op een unieke en duurzame manier met onze tuk tuk tour. Geniet gedurende ongeveer 1 uur en 30 minuten van een privétour door de meest indrukwekkende Zwitserse stad, met een professionele gids die u voorziet van relevante informatie over de meest emblematische plekken van de stad.

De tuk tuk is een elektrisch voertuig, perfect om zich snel te verplaatsen zonder het milieu te vervuilen. Grijp deze kans om Zürich op een andere en duurzame manier te zien. Tijdens de tour kunt u iconische plaatsen bezoeken, zoals de indrukwekkende Grossmünster en Fraumünster kerken in de oude stad, en geweldige foto's maken van het meer van Zürich en de Limmatquai.

Bovendien is de ervaring volledig privé, zodat u dit moment alleen kunt delen met uw gekozen metgezellen. U geniet van een intieme rondleiding door de meest indrukwekkende stad van Zwitserland en leert de meest verborgen hoekjes en fascinerende verhalen kennen.

Deze tuk tuk tour is de perfecte manier om te genieten van een unieke ervaring in Zürich. Stap aan boord van ons elektrische voertuig en geniet van de stad op een andere en duurzame manier. Boek nu en verplaats u op een milieuvriendelijke manier terwijl u geniet van een van de mooiste steden van Europa.

Reviews

4
· 233 Reviews
 • A
  Agna
  4
  (0 Reviews)
  We hebben verschillende tours gedaan om enkele plaatsen in Zwitserland te bezoeken, deze was echt origineel en zelfs verrassend. Zeer goede kwaliteit van de service, de tuk tuk is geen snel vervoer maar ik vond het zeer veilig, en vooral het ecologische thema is het beste. Al met al een leuke tijd.
 • Á
  Ángel
  5
  (0 Reviews)
  Formidabele stad!
 • V
  Vladimir
  4
  (0 Reviews)
  We hebben erg genoten van de tour, uitstekende gids ook.
 • E
  Esyuanith
  5
  (0 Reviews)
  Prachtige ervaring, de tuk tuks zijn echt geweldig. Veilige, moderne en milieuvriendelijke machines. Het was geweldig om Zürich op deze manier te leren kennen, zeker de beste optie.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid