Punta Cana Monkeyland rondleiding

5
(1249 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: van 5 tot 6 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 101 € 92
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Tijdens deze 6 uur durende tour ga je van Punta Cana naar Monkeyland in de stad La Romana in het zuiden van de Dominicaanse Republiek. Monkeyland is een themapark, waar je meer dan 20 soorten apen kunt ontmoeten, zoals kapucijnaapjes of doodshoofdaapjes. U kunt deze primaten dicht bij hun natuurlijke habitat ontmoeten en leren over hun biologie en gedrag.

U kunt genieten van golfkarretjes door het park, zodat u een zo comfortabel mogelijke ervaring heeft, en lokale Dominicaanse producten proeven, zoals koffie, cacao of honing . Een activiteit vol wilde dieren en natuur, ideaal voor dierenliefhebbers.

 • Tour Monkeyland en interactie met apensoorten die je nog nooit hebt gezien.
 • Verken alle hoeken en gaten van het park in een comfortabel golfkarretje.
 • Proef Dominicaanse vruchten, koffie en cacao die op natuurlijke wijze worden verbouwd.

Wat is inbegrepen

 • Monkeyland Tour
 • Gids voor deskundigen
 • Transfer van en naar het hotel
 • Gebotteld water

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze excursie krijgt u de gelegenheid om gedurende ongeveer 6 uur Monkeyland te bezoeken, een themapark gewijd aan de verzorging en het behoud van apen . Dit bekende park, gelegen in de stad La Romana, heeft meer dan 20 soorten primaten, zoals kapucijnaapjes, doodshoofdaapjes, brulapen of gouden leeuwaapjes.

Tijdens de hele activiteit word je begeleid door een deskundige gids, die je zal leren over de biologie, het gedrag en de geschiedenis van deze soort die zo op de mens lijkt. Monkeyland heeft ook andere exotische diersoorten, zoals papegaaien, leguanen en vlinders .

Om uw ervaring zo comfortabel en persoonlijk mogelijk te maken, krijgt u de mogelijkheid om in een golfkarretje door het park te rijden. Zo kunt u alle hoeken van het park verkennen en de flora en fauna bewonderen.

Tijdens de excursie kunt u ook traditionele producten van de Dominicaanse Republiek proeven, zoals koffie, cacao of honing , waardoor u van hun smaken kunt genieten en de cultuur van het land via de gastronomie wat beter leert kennen.

De stad La Romana ligt in het zuiden van de Dominicaanse Republiek en staat bekend om zijn witte zandstranden en tropische klimaat . De stad is ook beroemd om zijn suiker- en rumproductie, en heeft een van de oudste distilleerderijen van het land. De tour omvat ook een korte excursie door de stad, die u een dieper inzicht geeft in het land en zijn cultuur.

Als de ervaring voorbij is, keert u terug naar Punta Cana, want het is een rondreis . Een ervaring vol natuur en dierenleven, ideaal voor gezinnen en voor liefhebbers van wandelingen in de open lucht en in natuurlijke habitats.

Reviews

5
· 1249 Reviews
 • Z
  Zoe
  5
  (0 Reviews)
  De hele tour was geweldig, maar het hoogtepunt was in feite Monkeyland! Erg leuk voor alle leeftijden, we namen een aantal geweldige foto's.
 • A
  Ariel
  5
  (0 Reviews)
  Ik had nooit gedacht dat ik een gids nodig zou hebben in Punta Cana, maar dat had ik zeker! In mijn eentje had ik dit niet kunnen doen en ik heb veel geleerd.
 • M
  Magdalena
  5
  (0 Reviews)
  Ik wist niet dat er zulke tours waren in Punta Cana. Ik raad aan ze hier te nemen, want de hotels drijven de prijs flink op. We hadden een geweldige dag en ontmoetten super coole mensen.
 • K
  Kevin
  4
  (0 Reviews)
  Alles verliep heel goed, het was een ontspannende rondleiding en heel leuk voor de kinderen.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid