Hamburg fietstocht

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 3 uren 30 minuten
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 42 € 39
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Bij deze activiteit krijgt u de gelegenheid om Hamburg gedurende ongeveer 4 uur per fiets te verkennen. Tijdens de hele tour wordt u begeleid door een deskundige gids, van wie u veel interessante feiten te weten komt over de cultuur en de geschiedenis van de plaatsen die u bezoekt.

Enkele van de plaatsen waar u langs komt zijn de historische wijk St. Pauli, de moderne HafenCity of de pakhuiswijk Speicherstadt . U kunt ook de Sint-Michielskerk of het gebouw van de Elbphilharmonie bewonderen. Dit is een sightseeingtour, ideaal voor wie in korte tijd veel van de stad wil zien.

 • Fiets over de lengte van Hamburg en ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.
 • Leer van een deskundige gids over de geschiedenis, cultuur en architectuur van de monumenten die u passeert.
 • Bewonder enkele van de meest bezochte bezienswaardigheden van de stad, zoals de wijk St Pauli of de Sint-Michielskerk.

Wat is inbegrepen

 • Hamburg fietstocht
 • Gids voor deskundigen
 • Fiets en helm

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Doe mee aan deze activiteit en verken de wonderen die Hamburg te bieden heeft op de fiets. De tour duurt ongeveer 4 uur, waarin u wordt begeleid door een deskundige gids, met wie u meer te weten komt over de geschiedenis en cultuur van deze Noord-Duitse stad.

Van de plaatsen die u tijdens de tour bezoekt, springen de volgende eruit:

 • St. Pauli district: Het staat bekend om zijn bruisende nachtleven, met bars, clubs en restaurants die elke avond menigten trekken. Het is ook de thuisbasis van de beroemde Reeperbahn, de grootste roodlichtstraat van Duitsland . Bovendien heeft St. Pauli een boheemse en multiculturele sfeer, met straten vol graffiti en vintagewinkels.
 • Michaelskerk: Een barokke kerk uit de 18e eeuw , bekend om zijn132 meter hoge toren, die een adembenemend uitzicht over de stad biedt.
 • Heiligengeistfeld: Dit is een openbaar plein in het centrum van Hamburg dat bekend staat om zijn evenementen en festivals. Het is vooral beroemd om de Hamburgse kerstmarkt, een van de grootste in Europa, met een grote verscheidenheid aan eet-, drink- en cadeaukraampjes. Ook worden hier het hele jaar door het Hamburgse Lentefestival en andere culturele evenementen georganiseerd.
 • Speicherstadt: Hamburgs historische pakhuisdistrict, gelegen aan de haven van de stad. Gebouwd in de late 19e en vroege 20e eeuw, de rode bakstenen gebouwen liggen aan kanalen en bieden een glimp van de industriële architectuur van die tijd.
 • HafenCity: HafenCity is een moderne wijk van Hamburg gelegen in de haven van de stad. Het is het grootste stadsproject in Europa en bestaat uit een reeks residentiële, commerciële en culturele gebouwen van avant-gardistisch ontwerp .
 • Elbphilharmonie: Dit indrukwekkende concertgebouw werd in 2017 geopend en is een van de meest iconische gebouwen van de stad. Het biedt een ongeëvenaarde akoestiek en is de thuisbasis van de Elbe Philharmonie. Vanaf het terras van het gebouw is het mogelijk om te genieten van enkele van de beste uitzichten over de stad.

Aan het einde van de tour keert u terug naar het oorspronkelijke startpunt, aangezien het een rondrit is.

Vertrek en terugkomst

Extra informatie

Annuleringsbeleid