Paris Cité des Sciences et de l'Industrie tickets

4.9
(14865 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 16 € 15
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Leer meer over de wereld van de wetenschap met deze tickets voor de Cité des Sciences et de l'Industrie in Parijs. U zult zeker iets ontdekken wat u nog niet wist tijdens dit bezoek, perfect voor het hele gezin, in een ruimte in het noorden van Parijs.

Dankzij de audiogids in verschillende talen die bij uw ticket is inbegrepen, kunt u uw weg vinden in dit gebied van 150.000 vierkante meter. U hebt ook toegang tot de verschillende tijdelijke tentoonstellingen, het Planetarium en de Argonaut. Voor de laatste twee moet u echter ter plaatse een vrije tijd reserveren.

 • Breid uw kennis uit met deze tickets voor het Cité des Sciences et de l'Industrie in Parijs
 • Leer meer over de wetenschappelijke cultuur met een audiogids in verschillende talen die u door de 150.000 vierkante meter grote ruimte leidt.
 • Profiteer van deze tickets, want u krijgt toegang tot de permanente en tijdelijke tentoonstellingen, evenals tot het Planetarium en de Argonaut.

Wat is inbegrepen

 • Kaartjes voor de Cité des Sciences et de l'Industrie in Parijs
 • Audiogids in verschillende talen
 • Toegang tot tijdelijke tentoonstellingen
 • Toegang tot het Planetarium en het Argonaut, maar afhankelijk van beschikbaarheid en reservering ter plaatse

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Als je van wetenschap houdt, zijn deze kaartjes voor de Cité des Sciences et de l'Industrie in Parijs echt iets voor jou. In wat een perfect dagje uit zou kunnen zijn voor u en uw gezelschap, kunt u een van de eerste wetenschappelijke musea van Europa ontdekken. Mocht u verdwalen in de 150.000 vierkante meter ruimte, geen nood, want een audiogids in verschillende talen is bij uw tickets inbegrepen.

Deze ruimte in het noorden van Parijs leert u aan de hand van tentoonstellingen hoe licht en energie werken. Je zult veel ervaringen kunnen beleven op een didactische en zelfs leuke manier. Het heeft talrijke installaties die volledig interactief zijn, zodat u en de kinderen die u vergezellen kunnen genieten van praktische experimenten en spelletjes.

Tot de permanente tentoonstellingen behoren Cerebro (hersenen), een neurologische tentoonstelling en een tentoonstelling gewijd aan geluiden.

Deze tickets geven ook toegang tot het Planetarium en de Argonaut om de ruimte te ontdekken. Dit kan echter afhankelijk zijn van de beschikbaarheid, dus u moet ter plaatse een tijdstip reserveren om deze twee faciliteiten te kunnen betreden.

U kunt ook de tijdelijke tentoonstellingen bezoeken die van tijd tot tijd worden vernieuwd. Wij raden u aan de officiële website van de City of Science and Industry te bezoeken voor meer informatie over het programma.

Reviews

4.9
· 14865 Reviews
 • A
  Alison
  5
  (0 Reviews)
  Een prachtig bezoek.
 • R
  Rebecca
  5
  (0 Reviews)
  Erg leuke tentoonstellingen, het is een museum voor mensen van alle leeftijden. Ik vond het een geweldige ervaring, ik vertrek met een heel mooie herinnering aan die dag en met een galerij vol foto's.
 • M
  Marina
  4
  (0 Reviews)
  Alles ok, ik had wat meer verwacht. Aanbevolen.
 • M
  Marina
  5
  (0 Reviews)
  Een ongelooflijk bezoek, erg leuk en plezierig voor iedereen. Als je de kans hebt om te gaan, aarzel dan niet, het is een prachtig bezoek.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid