Parijs Eiffeltoren tickets

4.6
(3567 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 41 € 38
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Ontdek een van de nieuwe wereldwonderen met deze tickets voor de Eiffeltoren in Parijs. Krijg toegang tot dit monument in het hart van de Franse hoofdstad waar je 674 treden moet beklimmen naar de eerste verdieping van de toren (naar de top klimmen is beperkt behalve in uitzonderlijke situaties).

Je kunt kaartjes kopen of ervoor kiezen om tijdens je bezoek begeleid te worden door een gids, zodat je alle feiten over dit iconische monument van de stad te weten komt.

 • Bezoek de eerste en eerste verdieping van de Eiffeltoren die je met 674 treden moet beklimmen.
 • Leer meer over de geschiedenis van dit monument dankzij een gids die je tijdens de beklimming zal begeleiden als je voor deze optie kiest wanneer je boekt.
 • Geniet van het beste uitzicht met de meest emblematische bezienswaardigheden van Parijs aan je voeten.

Wat is inbegrepen

 • Kaartjes voor de Eiffeltoren (de trap op)
 • Expertgids (alleen als optie geselecteerd)

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Profiteer van deze tickets om toegang te krijgen tot een van de meest bezochte monumenten ter wereld: de Eiffeltoren, gelegen in het hart van Parijs. U krijgt toegang tot de eerste en eerste verdieping van het monument, hoewel u daarvoor wel 674 treden moet beklimmen.

Als u de hoogtepunten van dit Parijse icoon wilt zien, kunt u aan uw tickets de service van een gids toevoegen die u tijdens uw bezoek begeleidt en u de meest interessante feiten vertelt.

U kunt prachtige foto's maken om nooit te vergeten wanneer u de eerste en eerste verdieping van de toren bereikt. Het duurt 15 tot 20 minuten om naar elke verdieping te lopen.

Bovendien kunt u vanaf deze hoogte verschillende bezienswaardigheden van de Franse hoofdstad zien, zoals de Invalides en zelfs de Arc de Triomphe.

Dit bouwwerk werd gemaakt door Gustave Eiffel voor de Wereldtentoonstelling van 1889, maar de erfenis van de zogenaamde IJzeren Dame bleef bestaan. Zozeer zelfs dat het een van de belangrijkste monumenten ter wereld is geworden en op de lijst van de nieuwe wereldwonderen staat.

Beoordelingen

4.6
· 3567 Beoordelingen
 • J
  Josep
  5
  (0 Beoordelingen)
  Spectaculair.
 • I
  Ines
  4
  (0 Beoordelingen)
  Wat je zou verwachten van zo'n plek. Het bezoek was zeer aangenaam, maar zonder veel toe te voegen. Het is de moeite waard om het te gaan bekijken voor hoeveel het betekent en hoe indrukwekkend het is.
 • N
  Noelia
  5
  (0 Beoordelingen)
  Een aangenaam en mooi bezoek.
 • N
  Nigel
  4
  (0 Beoordelingen)
  Ik had een unieke tijd met mijn partner tijdens dit bezoek. Hoewel de plek was wat we verwacht hadden, hebben we echt genoten van de sfeer en het uitzicht op de stad. Een echte aanrader.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid