Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

Eiffeltoren tickets en Seine nachtelijke rondvaart

4.3
(1286 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 108 € 99
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Dankzij dit ticket krijgt u toegang tot de Eiffeltoren zonder dat u in de voorrangsrijen hoeft te wachten, wat u veel tijd bespaart omdat u anders uren zou moeten wachten. Dit ticket geeft u toegang tot het tweede en derde niveau van de toren en omvat een audiogids om uw bezoek aan te vullen.

Bovendien heeft u met dit product ook toegang tot een rondvaart over de Seine als u voor deze optie kiest. Deze tour duurt ongeveer 1 uur en tijdens deze tour kunt u de meest iconische monumenten van de hoofdstad zien. Deze omvatten de Eiffeltoren, de Notre Dame kathedraal en het Louvre museum.

 • U krijgt voorrang bij de toegang tot de Eiffeltoren, met toegang tot de tweede en derde verdieping.
 • Toegang, als u voor de optie kiest, tot een cruise op de Seine.
 • Bekijk de meest iconische monumenten van Parijs onder begeleiding van een audiocommentaar in verschillende talen.

Wat is inbegrepen

 • Toegang tot de Eiffeltoren (tweede en derde niveau)
 • Prioritaire toegang
 • Boottocht op de Seine (indien optie gekozen)
 • Audiogids beschikbaar in 10 talen

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

De Eiffeltoren is ongetwijfeld het drukst bezochte monument in de Franse hoofdstad. Dankzij dit ticket kunt u naar binnen zonder in de rij te staan. Vanaf de top heb je het beste uitzicht over de hele stad Parijs, want je kunt naar de top van de "IJzeren Dame" klimmen. Een mobiele app vertelt u alles over de monumenten die u aan uw voeten ziet liggen.

U hebt niet alleen toegang tot de Eiffeltoren, maar u kunt ook een ticket voor een cruise op de Seine in uw boeking opnemen. Het vertrekpunt van de cruise ligt op slechts 5 minuten lopen van de Eiffeltoren. U kunt verschillende tijden kiezen voor de cruise , want er zijn verschillende vertrektijden afhankelijk van de tijd van het jaar.

Tijdens deze riviercruise ziet u de belangrijkste Parijse monumenten en de meest emblematische bruggen van de stad. U zult onvergetelijke uitzichten hebben op monumenten als de Eiffeltoren, de kathedraal Notre Dame, de Alexandre III en Neuf bruggen, of zelfs het Louvre museum. Niet te vergeten dat u ze niet alleen kunt observeren, maar er ook over kunt leren omdat u tijdens de tour toegang hebt tot opgenomen commentaar.

Beoordelingen

4.3
· 1286 Beoordelingen
 • Á
  Álvaro
  4
  (0 Beoordelingen)
  Zeer eerlijke prijs voor wat wordt aangeboden, het was echt heel druk de dag dat ik ging. Ik zou alleen aanraden een optie aan te bieden met een fysieke gids, misschien kunnen we voor een beetje meer geld nog wat extra twijfels oplossen.
 • N
  Nuna
  5
  (0 Beoordelingen)
  Beide activiteiten waren zeer goed. Mijn familie heeft er erg van genoten.
 • M
  Mariakatia
  5
  (0 Beoordelingen)
  Spectaculair uitzicht
 • C
  Carlo
  5
  (0 Beoordelingen)
  Ondanks het grote aantal mensen verliep alles zeer georganiseerd en soepel. Probeer zo weinig mogelijk mee te nemen! Geen grote rugzakken
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid