Rondleiding Eiffeltoren met toegang via de trap en optionele beklimming

4.6
(15193 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 47 € 43
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ervaar de Eiffeltoren op een meeslepende en andere manier terwijl je de trappen naar de eerste verdieping beklimt tijdens deze onvergetelijke twee uur durende tour.

Een professionele gids vertelt je alles over de geschiedenis van het meest iconische 330 meter hoge monument van Parijs. Wanneer u het tweede niveau bereikt, kunt u naar de top klimmen als u deze ervaring toevoegt aan uw boeking . Je kunt genieten van het meest spectaculaire uitzicht over de 'Lichtstad' vanaf het prachtige panoramische balkon.

 • Bekijk de binnenkant van deEiffeltoren
 • Ontdek de geschiedenis achter het monument met een professionele gids.
 • Neem de trap naar de eerste verdieping en ga verder naar de top (optioneel).

Wat is inbegrepen

 • Rondleiding door de Eiffeltoren
 • Entree met trap naar de eerste verdieping
 • Optionele toegang tot de top
 • Professionele gids, expert in geschiedenis

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze rondleiding loop je binnen in de Eiffeltoren, het meest iconische monument van Parijs, dat je op een meeslepende en leuke manier leert kennen.

Van de in totaal 1665 treden beklim je er 674 om de eerste verdieping van de toren te bereiken, terwijl een professionele gids je vertelt over de transcendente gebeurtenissen die van dit bouwwerk, net als het Colosseum voor Rome, het universele icoon van de Franse hoofdstad hebben gemaakt.

Het 'Balkon van Parijs', zoals het ook wel wordt genoemd, werd gecreëerd als een van de belangrijkste attracties van de historische Wereldtentoonstelling van de stad die in 1889 werd gehouden, hetzelfde jaar waarin de toren werd opgericht.

De impact was zo groot en direct dat er ongeveer 12.000 bezoekers per dag kwamen tijdens de 22 dagen van het evenement.

Onderweg geniet je van adembenemende uitzichten over de 'Lichtstad' die de adembenemende schoonheid ervan bevestigen, zoals de piramide van het Louvre, de kathedraal Notre Dame en het Musée d'Orsay, naast vele andere bezienswaardigheden.

Wanneer de tour zijn hoogtepunt bereikt, op verdieping twee, heb je de mogelijkheid om een lift naar de top te nemen als je voor deze optie hebt gekozen bij het boeken.

Daar kun je plaatsen bezoeken zoals de champagnebar en het kantoor van de beroemde Gustave Eiffel, de schepper van de toren, die je kunt zien nagemaakt in een wassenbeeld.

Reviews

4.6
· 15193 Reviews
 • M
  Mason
  5
  (0 Reviews)
  Een uitstekende ervaring met een zeer vriendelijke gids die veel van de geschiedenis van de toren deelde en ons veel over de stad leerde.
 • V
  Valentin
  5
  (0 Reviews)
  De gids was zeer behulpzaam, we hebben veel van hem geleerd en hij nam de moeite om ons aanbevelingen te geven voor toekomstige bezoeken aan de stad.
 • S
  Sergei
  5
  (0 Reviews)
  Ik heb echt genoten van het bezoek, de trap oplopen is een uitdaging maar het is meer de moeite waard dan de lift te nemen.
 • G
  Grigori
  5
  (0 Reviews)
  De snacks waren erg lekker, ik raad niet aan om drinken mee te nemen tijdens de beklimming want als je struikelt kun je een probleem veroorzaken, het is beter om het te drinken voordat je verder gaat met de beklimming.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid