Kindvriendelijke privérondleiding Louvre Museum

4.5
(1538 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: van 2 tot 3 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren

Deze ervaring is momenteel niet beschikbaar

Overzicht

Beleef met uw kleintjes een rondleiding vol kunst, cultuur en geschiedenis met deze privérondleiding door het Louvre Museum voor kinderen, exclusief voor u en uw groep.

Je krijgt zo'n 35.000 kunstwerken te zien van iconen als Michelangelo, Jacques-Louis David en Leonardo Da Vinci, waaronder de authentieke Mona Lisa. Een professionele gids, gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen, neemt u mee op een leerzame en leuke reis.

 • U verkent de kunstwerken van het Louvre met uw kleintjes.
 • Leer samen met een professionele gidsover de kunstenaars en hun werken.
 • U beleeft een unieke en private ervaring, exclusief voor u en uw gezin.

Wat is inbegrepen

 • Toegang tot het Louvre museum
 • Rondleiding door het Louvre voor kinderen
 • Professionele gids gespecialiseerd in kinderen
 • Privé tour, exclusief voor u en uw groep

Wat je kunt verwachten

Ontdek als gezin de grootste kunstwerken ter wereld met deze rondleiding door het Louvre voor kinderen. Een professionele gids, gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen, begeleidt u op een tocht vol cultuur en geschiedenis , exclusief voor u en uw groep.

U kunt kiezen tussen een bezoek van twee of drie uur, afhankelijk van uw voorkeuren en de leeftijd van uw kinderen.

Samen met uw kleintjes aanschouwt u schilderijen zoals La Gioconda van Leonardo Da Vinci, ook bekend als de Mona Lisa, die wordt beschouwd als het beroemdste schilderij ter wereld.

U beleeft een unieke en onvergetelijke ervaring wanneer u een keuze maakt uit de 300 zalen van het museum, waar meer dan 35 duizend kunstwerken van onschatbare waarde worden tentoongesteld, van auteurs als Michelangelo, Jacques-Louis David, Gian Lorenzo Bernini en Théodore Géricault, onder vele anderen.

Naast de doeken zijn er talloze baanbrekende beelden, zoals de Venus van Milo, die dateert uit 120 v.C. en waarvan het gelaat wordt toegeschreven aan Aphrodite, de godin van de liefde.

Een ander essentieel beeld is de Gevleugelde Overwinning van Samothraki, waarvan wordt aangenomen dat het in 190 v. Chr. is gebeeldhouwd. Het toont de figuur van een engel van ongeveer drie meter hoog, waarvan de armen en het hoofd nooit zijn teruggevonden, waardoor het een zeer mooi, mysterieus en raadselachtig werk is.

Als u de ervaring naar een ander niveau wilt tillen, is er een leeratelier op de begane grond van de Richelieu-vleugel, waar gratis activiteiten worden gehouden, in het Frans, zodat de kleintjes kunnen schilderen en delen met kunst als hoofdpersoon.

Reviews

4.5
· 1538 Reviews
 • R
  Rodrigo
  5
  (0 Reviews)
  Wij 3 zijn erg blij dat we de tour hebben gedaan, het was een heerlijke middag met de familie waar we samen leerden en een leuke tijd hadden. Ik beveel de tour ten zeerste aan.
 • N
  Nelson
  4
  (0 Reviews)
  De tour was veel beter dan we verwacht hadden, hoewel er geen snacks bij inbegrepen zijn, dat is het enige negatieve dat ik kan vinden. Ik hoop dat ze in de toekomst ook iets voor kinderen zullen doen, de ouders zouden het erg waarderen.
 • A
  Anabela
  5
  (0 Reviews)
  Een hele mooie tocht om met het gezin te doen, toen het voorbij was wilden mijn kinderen niet meer weg.
 • M
  Mariano
  5
  (0 Reviews)
  Ik hou van deze tour, het is de tweede keer dat ik het doe en ik ben er echt blij mee. Mijn dochter was erg blij, ze heeft zelfs een nieuw vriendinnetje gemaakt!
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid