Tickets Paleis van Versailles, tuinen en Marie Antoinette

4.6
(17980 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Vanaf
€ 39 € 36
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Bezoek het prachtige en historische paleis van Versailles met deze tickets. U krijgt volledige toegang tot het terrein en de galerijen van dit majestueuze gebouw, de voormalige koninklijke residentie gebouwd door koning Lodewijk XIV en gelegen in Versailles, zo'n 19 kilometer ten westen van Parijs.

U krijgt de kans om door het voor Marie Antoinette aangelegde privéterrein te wandelen en door de prachtige tuinen. U krijgt toegang tot het landgoed Trianon en de Rijtuiggalerij, maar alleen in het weekend en tijdens de kerstvakantie. Als u live commentaar wilt, kunt u kiezen voor een audiogids die bij uw ticket is inbegrepen.

 • Verken het paleis van Versailles met dit all-access ticket voor dit majestueuze gebouw, dat dateert uit de 17e eeuw en op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.
 • Bezoek de prachtige tuinen en het terrein binnen het paleiscomplex, dat ook het privégedeelte gewijd aan Marie-Antoinette omvat.
 • Leer meer over de geschiedenis van het paleis van Versailles met de audiogids die bij uw ticket is inbegrepen.

Wat is inbegrepen

 • All-access ticket voor het paleis van Versailles
 • Toegang tot het landgoed van Trianon
 • Toegang tot de Float Gallery in het weekend en tijdens de kerstvakantie
 • Audio gids

Selecteer datum en tijd

Wat je kunt verwachten

Dankzij deze tickets voor het Paleis van Versailles kunt u op uw gemak het aan de Zonnekoning gewijde terrein bezichtigen. Dit majestueuze gebouw, gebouwd in de 17e eeuw voor koning Lodewijk XIV, ligt in Versailles, zo'n 19 kilometer ten westen van de Franse hoofdstad. U krijgt ook een audiogids in verschillende talen om de geschiedenis ervan te leren kennen.

Met deze tickets heeft u toegang tot het landgoed Trianon, grenzend aan de tuinen en bestaande uit de paleizen van het Grand Trianon, het Petit Trianon, het Koninginnedorp en verschillende siertuinen.

Dit gebied wordt geassocieerd met Marie-Antoinette. Het was het toevluchtsoord van de koningin, die gefascineerd was door het plattelandsleven. Ze gebruikte het om de drukte van het paleis te ontvluchten en bouwde er een dorp om gasten te ontvangen en zelfs voor de opvoeding van haar kinderen. Dit dorp is geïnspireerd op de traditionele rustieke architectuur van Normandië.

U krijgt ook toegang tot de paleistuinen, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Houd er wel rekening mee dat u een toeslag moet betalen als ze samenvallen met de dagen van de Fonteinenshow en de Muzikale Tuin. Deze vinden gewoonlijk elk jaar plaats tussen april en oktober.

Tijdens de weekends en de kerstperiode in december heeft u ook toegang tot de Carriage Gallery. Dit is een van de galerijen van de Grote Stallen. Hier ziet u onder meer de galarijtuigen die werden besteld voor het huwelijk van Napoleon I, het rijtuig voor de begrafenis van Lodewijk XVIII en het rijtuig voor de kroning van Charles X.

Reviews

4.6
· 17980 Reviews
 • M
  Matias
  4
  (0 Reviews)
  Omdat het zo'n grote plaats is, was het een beetje vermoeiend om de hele plaats te leren kennen. Het bezoek was erg goed en de tuinen zagen er geweldig uit. Een aanrader.
 • J
  John
  5
  (0 Reviews)
  Een magisch paleis.
 • D
  Diogo
  5
  (0 Reviews)
  De tuinen zijn prachtig, het is een plek die veel rust uitstraalt. Ik hield van dit bezoek, het was een van de aangenaamste die ik de laatste jaren heb gehad.
 • S
  Sofia
  5
  (0 Reviews)
  Een prachtig en uniek paleis.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid