Athene Akropolis Museum tickets

4.5
(1267 Reviews)

Over deze activiteit

Niet in de rij staan - Niet in de rij staan wachten bij de ingang

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 22 € 20
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de geschiedenis van het oude Griekenland met deze tickets voor het Akropolis Museum in Athene. Je waant je in een echt geschiedenisboek, waar je ook nog eens in je eigen tempo doorheen kunt bladeren.

De tickets geven je toegang tot zowel de permanente collectie als alle tijdelijke tentoonstellingen die op het moment van je bezoek beschikbaar zijn. Bovendien kunt u voor extra gemak genieten van skip-the-line toegang.

 • Leer meer over de ontwikkeling van de Akropolis en haar evolutie door de eeuwen heen.
 • Geniet van toegang tot alle faciliteiten op uw eigen.
 • Haal het meeste uit uw bezoek door de audiogids in het museum zelf te kopen.

Wat is inbegrepen

 • Tickets voor het Akropolis Museum in Athene
 • Toegang zonder wachtrijen
 • Toegang tot de permanente collectie
 • Toegang tot tijdelijke tentoonstellingen

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Reis terug in de tijd met deze tickets voor het Akropolismuseum in Athene. Tijdens uw bezoek krijgt u inzicht in de geschiedenis van de periode tussen de 5e eeuw voor Christus en de 5e eeuw na Christus. Aangezien dit een rondleiding op eigen gelegenheid is, kunt u stoppen bij de punten die u het meest interesseren en in uw eigen tempo verkennen.

Leer over de ontwikkeling van de stadstaat, de overgang van het land van aristocratie naar tirannie en uiteindelijk naar democratie. Dit alles terwijl u wandelt tussen authentieke, goed bewaarde oude standbeelden en andere opgegraven schatten.

U krijgt de gelegenheid om een videopresentatie over het Parthenon te bekijken en het cassettenplafond van de Propylaea van Athene te bekijken vanaf de borstwering van de Tempel van Athena Nike. Tijdens de rondleiding vindt u ook leuke details zoals een miniatuurmodel van de Akropolis zelf, gebouwd met klassieke LEGO stenen.

Tickets geven u toegang tot zowel de permanente collectie als alle tijdelijke tentoonstellingen die op het moment van uw bezoek beschikbaar zijn. Bovendien kunt u bij aankomst direct naar binnen dankzij de skip-the-line service.

Kaarten van het museum staan tot uw beschikking zodat u de aanbevolen route kunt volgen en niets hoeft te missen. Denk eraan uw ervaring te verbeteren door op de dag van uw bezoek een audiogids te kopen in het museum.

Reviews

4.5
· 1267 Reviews
 • V
  Vladimir
  4
  (0 Reviews)
  Goed bezoek. Ik had iets meer verwacht van het museum, maar het was de moeite waard.
 • J
  Juana
  4
  (0 Reviews)
  Interessant museum, zeker een bezoek waard vanwege de uitgebreide collectie. Alles is zeer goed georganiseerd en tot in detail verzorgd. Ik had het gebouw groter verwacht. Aanbevolen.
 • A
  Alvaro
  5
  (0 Reviews)
  Een grote verscheidenheid aan voorwerpen en standbeelden gevonden op de Akropolis.
 • M
  Mario
  5
  (0 Reviews)
  Het is een zeer modern gebouw, goed verlicht en vrij compleet voor zijn omvang. Het was een meer dan aangenaam bezoek, we hebben genoten van onze wandeling daarbinnen, kijkend naar en lerend over de verschillende tentoonstellingen die het heeft.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid