Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey en Galway dagtocht vanuit Dublin

4.6
(6984 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 12 uren 30 minuten
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 94 € 86
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Geniet van Moher, Kilmacduagh en Galway en hun must-see sites op deze tour vanuit Dublin. U reist naar de tegenoverliggende kust van het eiland in een voertuig met airconditioning, met transfers inbegrepen in de ervaring. Tijdens de tocht wordt u begeleid door een gids die live commentaar geeft.

Hij zal vertellen over de geschiedenis en het belang van de plaatsen die u bezoekt. U leert over de belangrijkste Atlantische kustroute en de belangrijkste monumenten en steden. Deze omvatten de Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey en Galway.

 • Bezoek de Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey en Galway in één dag met deze tour.
 • Vanuit Dublin wordt u begeleid door een gids die uw reis aangenamer zal maken.
 • Alle transfers zijn inbegrepen bij de tour in een voertuig met airconditioning en toegang tot de Cliffs of Moher.

Wat is inbegrepen

 • Excursie naar de Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey en Galway vanuit Dublin
 • Toeristische gids
 • Alle reizen in voertuigen met airconditioning
 • Toegang tot de kliffen van Moher

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Mis de Cliffs of Moher, Kilmacduagh Abbey en Galway niet op deze tour vanuit Dublin. Deze bezienswaardigheden liggen aan de kust tegenover Dublin, ongeveer 300 km uit elkaar. Om ervoor te zorgen dat deze afstand geen probleem is, omvat de tour alle nodige reizen in een voertuig met airconditioning.

De reis is ook niet saai, want u wordt begeleid door een gids. Hij of zij zal u de geschiedenis van de monumenten vertellen, evenals de geschiedenis van Ierland in het algemeen. Het duurt ongeveer 12 uur vanaf het moment dat u Dublin verlaat tot het moment dat u terugkomt, dus dit is een tour van 1 dag.

Inbegrepen is de toegang tot een van de monumenten die u zult bezoeken. Dit zijn de Cliffs of Moher, een kustlijn met enorme kliffen die langs de lengte wordt gesierd door een aantal kastelen. U zult adembenemende foto's kunnen maken van het adembenemende landschap.

Kilmacduagh Abbey is een zeer oud klooster, gebouwd in de 7e eeuw, dat een van de weinige overgebleven monumenten in de omgeving is uit deze periode. Het dak is niet bewaard gebleven, maar de muren wel, en het belangrijkste is dat de begraafplaats nog steeds bestaat.

Een andere plaats die u ten slotte zult bezoeken is de stad Galway. Het is een havenstad die tegenwoordig een groot aantal traditionele winkels en pubs heeft waardoor u zich een echte Ier zult voelen. U krijgt vrije tijd om op uw gemak door de straten te dwalen en de winkels van uw keuze binnen te wippen.

Beoordelingen

4.6
· 6984 Beoordelingen
 • F
  Feng
  5
  (0 Beoordelingen)
  De ene plek was indrukwekkender dan de andere. Het kustpad en de klif waren geweldig, maar wat me echt verbaasde was de abdij.
 • M
  Mary
  5
  (0 Beoordelingen)
  Een van de beste betaalde tours. Het is letterlijk de hele dag. Ook de planning van elke plaats was zeer goed.
 • R
  Rita
  5
  (0 Beoordelingen)
  De gids was zeer vriendelijk en behulpzaam. Hij was altijd bereid om vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelde gedurende de dag.
 • J
  Jill
  5
  (0 Beoordelingen)
  Ik had een onvergetelijke ervaring met mijn vriendin. Als je echter problemen of moeilijkheden hebt om lange uren te lopen, raad ik je aan de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid