Dublin Irish Whiskey museum rondleiding

4.6
(787 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 28 € 26
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de rijke geschiedenis van whisky tijdens deze rondleiding in kleine groep door het Irish Whisky Museum in Dublin. Tijdens deze ongeveer 1 uur durende rondleiding leer je meer over distilleren, rijpen en de verschillende soorten whisky. Je verkent de interactieve tentoonstellingen en geniet van een whiskyproeverij onder leiding van experts.

Als je boekt, kun je kiezen uit een proeverij van verschillende eersteklas whisky's en een glazen souvenir.

  • Dompel jezelf onder in de geschiedenis en cultuur van Ierse whisky met deskundige gidsen.
  • Ontdek de geheimen van het distilleren en rijpen van whisky.
  • Geniet van een whiskyproeverij en breid je kennis over de verschillende soorten uit.

Wat is inbegrepen

  • Whisky Museum Tour
  • Professionele gids
  • Begeleide whiskyproeverij
  • Premium whiskyproeverij en glazen souvenir (optioneel)

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ga op een fascinerende reis langs smaken in het Irish Whisky Museum in Dublin. Tijdens deze rondleiding van ongeveer 1 uur nemen deskundige gidsen je mee door interactieve exposities waar je meer te weten komt over het distillatieproces, de geschiedenis van de populariteit van de drank, het verouderingsproces en de verschillende soorten die er bestaan.

Terwijl je de verschillende kamers van het museum verkent, ontdek je de geheimen en verhalen achter de gedistilleerde drank. Van de oorsprong van distillatie tot moderne productiemethoden, je krijgt een compleet inzicht in hoe deze wereldberoemde drank wordt gemaakt.

Een van de hoogtepunten van de tour is de whiskyproeverij. Hier krijg je de kans om een selectie van deze eersteklas Ierse dranken te proeven, terwijl je de verschillende aroma's en smaken leert onderscheiden die hen karakteriseren. Deskundigen begeleiden je tijdens de proeverij en geven informatie over de unieke kenmerken van elke whisky en de juiste proeftechnieken .

Je kunt op het moment van boeken ook kiezen voor een premium whiskyproeverij. Met deze ervaring kun je ook een glazen souvenir mee naar huis nemen als herinnering aan de tour.

Extra informatie

Annuleringsbeleid