Dublin rondleiding door de Teeling Whiskey distilleerderij

4.9
(297 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 1 uur
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 24 € 22
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Tijdens deze rondleiding krijgt u de gelegenheid om gedurende ongeveer 1 uur de Teeling distilleerderij in Dublin te betreden. Onder begeleiding van een deskundige gids leert u over de geschiedenis van whisky en de invloed ervan op de lokale Ierse cultuur.

Tijdens de rondleiding leert u meer over het mouten op kleine schaal en over single grain whisky's. Het hoogtepunt is een proeverij van Teeling whisky, een van de bekendste en meest geprezen whisky's in heel Ierland. Aan het einde van de rondleiding kun je een bericht schrijven en ondertekenen op de muren van de distilleerderij, waardoor je deel uitmaakt van de geschiedenis van de distilleerderij.

 • Ontdek tijdens deze rondleiding hoe een van de bekendste whisky's van Dublin wordt gemaakt.
 • Leer alles over de geschiedenis en het proces van whisky maken terwijl je de vatenkamers en ruimtes van de distilleerderij betreedt.
 • Proef de verschillende soorten whisky van Teeling voordat je een souvenir meeneemt uit de cadeauwinkel en de muren van het hippe en drukke gebied signeert.

Wat is inbegrepen

 • Bezoek aan de distilleerderij van Teelin
 • Professionele gids
 • Lokale Ierse whisky proeverij

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Ontdek het verhaal achter de whisky in de Teeling distilleerderij in Dublin, de enige werkende distilleerderij in de stad, tijdens een rondleiding van ongeveer 1 uur. Leer meer over het proces van whisky maken en hoe deze in kleine batches wordt gemaakt. Uw gids neemt u mee door de verschillende delen van de distilleerderij, van de vatenkamers tot de distilleerruimtes, zodat u volledig begrijpt hoe deze kostbare whisky wordt geproduceerd.

Na de rondleiding krijgt u de gelegenheid om Teeling whisky te proeven, een van Ierlands meest bekende whiskymerken. Proef verschillende smaken en ontdek wat deze whisky zo bijzonder maakt. U kunt ook een boodschap schrijven op de muren van de distilleerderij en deel uitmaken van de geschiedenis van de distilleerderij.

De Teeling Whisky Distillery ligt in de historische wijk Liberties in Dublin, dicht bij het stadscentrum. De in 2015 opgerichte distilleerderij heeft de whiskyindustrie van de stad nieuw leven ingeblazen en produceert handgemaakte whisky van hoge kwaliteit. Daarnaast is Teeling een van de weinige distilleerderijen in Ierland die single grain whisky's produceert.

Tijdens uw bezoek aan de distilleerderij ervaart u de passie en toewijding die het Teeling-team in het maken van hun whisky stopt. U zult ontdekken hoe de whisky in kleine batches wordt gemaakt, waardoor de distilleerderij whisky van hoge kwaliteit kan produceren en unieke smaken kan creëren.

Al met al is deze tour door de Teeling distilleerderij een geweldige manier om te leren over de geschiedenis en het proces van whisky maken in Dublin. Je krijgt ook de gelegenheid om Teeling whisky te proeven en deel uit te maken van de geschiedenis van de distilleerderij door een boodschap te schrijven op de muren van de nabijgelegen heupruimte.

Reviews

4.9
· 297 Reviews
 • V
  Vito
  5
  (0 Reviews)
  Een uitstekende gids die echt weet waar hij het over heeft en er plezier in heeft. Hij is ook enthousiast over het beantwoorden van aanvullende vragen.
 • A
  Adam
  5
  (0 Reviews)
  Het was spannend om het hele proces van whisky maken te begrijpen!!!
 • R
  Rosario
  4
  (0 Reviews)
  Onze gids gaf ons een prachtige rondleiding door de distilleerderij en liet ons tijdens de proeverij alle heerlijke whisky's begrijpen.
 • R
  Russell
  5
  (0 Reviews)
  De whiskyproeverij was goed en de gids was aangenaam en deskundig.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid