Brunelleschi Kathedraal in Florence beklimmen, Museum en Doopkapel bezoeken

4.3
(16824 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren 15 minuten
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 79 € 72
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Neem deel aan deze rondleiding van ongeveer 2 uur en leer de geheimen en de geschiedenis van de kathedraal van Santa Maria del Fiore, het meest iconische monument van heel Florence. Onder leiding van een deskundige gids krijgt u een gedetailleerde uitleg over het Piazza del Duomo, de deuren van de doopkapel van Sint Jan en de kathedraal zelf. U kunt ook het Museo dell'Opera del Duomo bezoeken, een van de belangrijkste musea van de Toscaanse stad gewijd aan beeldhouwkunst, en genieten van de ervaring om de koepel van Brunelleschi te beklimmen, waar u Florence vanaf een van de hoogste punten kunt zien.

 • Ontmoet een deskundige gids en leer over de belangrijkste architectonische bezienswaardigheden van de Toscaanse stad.
 • Bezoek Santa Maria di Fiore, het baptisterium van Sint Jan en het Museo dell'Opera del Duomo.
 • Klim naar de top van Brunelleschi's Koepel en bekijk Florence van bovenaf.

Wat is inbegrepen

 • Tour met deskundige gids
 • Ticket voor de Duomo
 • Boeken om Brunelleschi's koepel te beklimmen
 • Reservering voor toegang tot het museum dell'Opera del Duomo

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Gedurende ongeveer twee uur en in een groep van maximaal 24 personen kunt u genieten van deze rondleiding langs enkele van de meest emblematische gebouwen van Florence. U krijgt de gelegenheid om onder begeleiding van een deskundige gids te leren over de geschiedenis en de architectuur van monumenten als Santa Maria del Fiore, het Piazza del Duomo en het Baptisterium van Sint Jan. U krijgt gedetailleerde uitleg over de bouw van de kathedraal en de meesterwerken binnenin van beroemde kunstenaars als Michelangelo, Donatello en Ghiberti .

U krijgt ook de kans om de beroemde koepel van Brunelleschi te beklimmen en te genieten van het prachtige uitzicht op de Toscaanse hoofdstad vanaf de top, en het Museo dell'Opera del Duomo van binnen te bekijken. Dit museum is een oud paleis gelegen achter de kathedraal waarin kunstenaars als Donatello en Brunelleschi werkten, en dat indrukwekkende beeldhouwwerken bevat zoals Michelangelo's Pieta en Donatello's Maria Magdalena .

Tijdens het bezoek stopt u ook voor het Baptisterium van Sint Jan, een enorm religieus gebouw dat opvalt door zijn drie sets bronzen deuren, van onschatbare artistieke waarde.

Een aanrader voor liefhebbers van kunst en geschiedenis, maar ook voor degenen die de werkelijke waarde van de beroemdste gebouwen van een van de mooiste steden van Italië beter willen leren kennen.

Reviews

4.3
· 16824 Reviews
 • N
  Nico
  5
  (0 Reviews)
  Het bezoek was buitengewoon. Onze gids nam ons mee naar het museum om de bouw en de geschiedenis van de Koepel beter uit te leggen. Hij was zeer deskundig en had interessante feiten met ons te delen.
 • R
  Romeo
  5
  (0 Reviews)
  Het bezoek was uitstekend. De architectuur, de kunstwerken en de beelden waren fantastisch.
 • E
  Emilia
  5
  (0 Reviews)
  We hebben een geweldige gids. Hij is zeer deskundig en gepassioneerd over dit onderwerp en deze periode van de geschiedenis.
 • E
  Elisa
  5
  (0 Reviews)
  De tour was lang genoeg en ik denk dat ik er veel aan heb gehad. Ik kwam weg van deze tour met veel feiten en verhalen. Ik zou deze tour zo weer doen, een aanrader.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid