Florence Leonardo Da Vinci Interactive Museum tickets

4.8
(13614 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 13 € 12
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek het interactieve museum Leonardo da Vinci in Florence met deze tickets. Vermijd de rijen om toegang te krijgen met deze voorrangspassen en ontdek de wereld van de veelzijdige Italiaanse kunstenaar en wetenschapper die met zijn uitvindingen een revolutie teweegbracht in de wereld.

Met uitleg over de machines in verschillende talen krijgt u de kans om zelf uit te proberen hoe zijn machines werkten en zijn beroemde codes te ontcijferen. Er zijn ook workshops zodat u echt kunt leren van Da Vinci's kennis in een museum in het hart van Florence.

 • Vermijd de wachtrijen met deze prioriteitstickets voor het Interactieve Museum Leonardo da Vinci in Florence.
 • Ontdek hoe Da Vinci's machines, die een revolutie in de wereld teweegbrachten en nog steedswerken, werken .
 • Leer meer over deze machines dankzij de beschikbare workshops en uitleg over elke machine in verschillende talen.

Wat is inbegrepen

 • Tickets voor het interactieve museum Leonardo da Vinci in Florence
 • Prioritaire toegang om wachtrijen te vermijden
 • Gedetailleerde tentoonstellingen in meer dan vijf talen

Selecteer datum en tijd

Wat je kunt verwachten

Ontdek de wereld van Leonardo da Vinci in een interactief museum in Florence. In een ruimte die geheel gewijd is aan deze Italiaanse figuur die de hele wereld heeft gerevolutioneerd, kunt u dankzij workshops en uitleg in verschillende talen leren hoe zijn machines en beroemde codes werkten.

Gewijd aan de mechanica van Leonardo, zul je verschillende van zijn uitvindingen kunnen hanteren, zoals de tank, de katapult, de wormschroef, de gebiedsschroef, de verticale ornithopter, de hydraulische zaag, de drukmachine en vele andere uitvindingen van het genie.

Het is een tactiel, didactisch en actief museum, geschikt voor nieuwsgierige bezoekers die de creatieve geest van deze grote figuur willen ontdekken. In feite biedt de mogelijkheid tot interactie met dergelijke machines de bezoeker een buitengewoon krachtige ervaring.

De tentoongestelde machines en mechanismen zijn geen statische timmerconstructies die in andere tentoonstellingen te zien zijn, maar echte mechanische machines die gemaakt zijn met de bedoeling ze te laten werken. Elk tentoongesteld prototype gaat vergezeld van een originele tekening van Leonardo da Vinci en een beschrijving in minstens zeven talen.

Dit museum begon zijn activiteit meer dan 20 jaar geleden in het historisch centrum van Florence, op enkele stappen van de Galleria dell'Accademia en de Duomo van Florence. Het wordt door miljoenen mensen bezocht en heeft de hoogste onderscheidingen gekregen.

Reviews

4.8
· 13614 Reviews
 • S
  Selena
  5
  (0 Reviews)
  geweldig!!!
 • E
  Evelyn
  4
  (0 Reviews)
  Het museum is vernieuwend en makkelijk te navigeren, ik heb me goed vermaakt.
 • V
  Venka
  5
  (0 Reviews)
  Ik vond het Leonardo Interactive Museum® in Florence geweldig. Ik ging met mijn kinderen en mijn ouders en we hadden allemaal een geweldige tijd. We hebben veel geleerd over de werken en ideeën van dit genie. Ik vond het ook geweldig dat hij zijn eigen museum in de wereld heeft.
 • J
  Julia
  4
  (0 Reviews)
  Zeer goed.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid