Florence Palazzo Pitti tickets

4.7
(12675 Reviews)

Over deze activiteit

Niet in de rij staan - Niet in de rij staan wachten bij de ingang

Smartphone tickets geaccepteerd

Toegankelijk voor wielstoelen
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 29 € 27
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek een van de topattracties van Florence met dit toegangsticket voor het Palazzo Pitti met toegang tot de Palatijnse Galerij. Reserveer uw ticket vooraf en ontdek zonder in de rij te hoeven staan het interieur van dit koninklijk paleis, dat belangrijke collecties schilderijen, beeldhouwwerk en kunstwerken herbergt, met authentieke meesterwerken van kunstenaars als Rafaël, Titiaan en Rubens. Verken elk van de prachtige kamers in uw eigen tempo, van de koninklijke appartementen tot de Palatijnse Galerij.

 • Ontdek het enige koninklijke paleis van Florence met dit skip-the-line ticket voor het Palazzo Pitti, inclusief toegang tot de Palatina Galerij.
 • Bezoek het huis van de groothertogen van Toscane.
 • Verken de koninklijke vertrekken en de Palatina Galerij in uw eigen tempo.
 • Bewonder de uitgebreide collectie Renaissance en Barok schilderijen van de Medici familie.

Wat is inbegrepen

 • Kaartjes voor het Pitti Paleis in Florence.
 • Prioritaire toegang zonder wachtrijen aan de kassa.
 • Inclusief toegang tot de Koninklijke Appartementen, de Palatijnse Galerij, de Galerij voor Moderne Kunst, de Schatkamer van de Groothertogen en de Kostuumgalerij.
 • Audiogids (niet inbegrepen in de prijs maar verkrijgbaar aan de kassa)

Selecteer datum en tijd

Wat je kunt verwachten

Bezoek het huis van de groothertogen en vorsten van Toscane met dit Pitti Paleis ticket met toegang tot de Palatijnse Galerij . Boek uw ticket vooraf en ontdek zonder eindeloze wachtrijen het interieur van dit paleis dat ooit de residentie van de familie Medici was. Dompel uzelf onder in de geschiedenis van dit paleis en loop door elk van de prachtige kamers, van de koninklijke appartementen tot de Palatijnse Galerij . Dit ticket omvat ook toegang tot de Galerie voor Moderne Kunst, het Modemuseum en het Schattenmuseum van de Groothertogen.

Tijdens uw bezoek aan het Palazzo Pitti ontdekt u de fabelachtige Schatkamer van de Groothertogen, een museum dat juwelen en edelstenen van de Medici bewaart. Verken deze galerij in uw eigen tempo en ontdek deze bijzondere collectie hedendaagse juwelen, vazen van halfedelstenen, barnsteen , ivoor en bergkristal .

U wandelt door elk van de musea en talrijke zalen en ontdekt alles, van kostbare kamers met antieke meubels tot fresco's en kunstwerken van Italiaanse kunstenaars. Ga met uw ticket naar de Palatijnse Galerij, een van de belangrijkste bezienswaardigheden van het paleis, en ontdek de privécollectie schilderijen van de Medici-familie. Verken deze prachtige collectie van meer dan 500 renaissance- en barokschilderijen en bewonder werken van iconische kunstenaars als Titiaan, Rubens, Rafaël Sanzio, Pietro da Cortona, Correggio en vele anderen.

Uw bezoek wordt voortgezet in de prachtige koninklijke flats, waar u een mengeling van luxe meubilair, schilderijen en beeldhouwwerken ziet. Wandel door deze verzameling van in totaal 14 kamers en bewonder alles van prachtige verzamelobjecten tot een verscheidenheid aan antieke meubels, zoals hemelbedden. Hier vindt u ook enkele portretten van de Medici-familie.

Met uw ticket heeft u ook toegang tot de Galerie voor Moderne Kunst. Hier ziet u een fantastische collectie schilderijen en beelden van 19e en 20e eeuwse Italiaanse kunstenaars , en binnen vindt u veel historische schilderijen, zoals de beroemde landschappen van het Maremma gebied van Giovanni Fattori. Liefhebbers van couture en historische kostuums mogen de Galleria del Costume niet missen. Door de ongelooflijke collectie van meer dan 6000 voorwerpen leert u over de geschiedenis van de mode van de 14e tot de 19e eeuw. U ziet er traditionele jurken, klederdrachten uit de 18e eeuw en historische kleding en accessoires.

Reviews

4.7
· 12675 Reviews
 • R
  Rosetta
  4
  (0 Reviews)
  Het paleis is, zoals veel dingen in Florence, indrukwekkend. Het is ook erg groot, zeker een bezoek waard.
 • V
  Victoria
  5
  (0 Reviews)
  Ik zal deze ervaring herhalen als ik de volgende keer naar Florence ga.
 • B
  Blanca
  5
  (0 Reviews)
  Super interessant alles binnen.
 • R
  Rochus
  5
  (0 Reviews)
  Indrukwekkend van binnen en van buiten. Majestueuze
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid