Comomeer en Bellagio dagtocht vanuit Milaan

4.4
(18238 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 11 uren
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 100 € 91
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Neem deel aan deze excursie en ga van Milaan naar de steden Bellagio en Como, gelegen aan het beroemde gelijknamige meer. Deze excursie duurt ongeveer 11 uur en je krijgt de kans om te genieten van de schoonheid van een van de mooiste regio's van Italië .

Beide steden liggen niet alleen aan het Comomeer, maar ook dicht bij de Zwitserse grens, aan de voet van de Alpen. Tijdens de hele activiteit word je begeleid door een deskundige gids, dankzij wie je meer te weten komt over de geschiedenis en cultuur van de regio. De excursie omvat ook een boottocht van een uur op het Comomeer, het op twee na grootste meer van Italië en een van de diepste meren van Europa.

 • Bezoek vanuit Milaan de steden Bellagio en Como, bekend om hun prachtige landschappen omringd door bergen en badend in het beroemde meer.
 • Leer meer over de geschiedenis en cultuur van deze regio van een deskundige gids.
 • Maak een boottocht op het Comomeer en geniet van het adembenemende uitzicht

Wat is inbegrepen

 • Excursie naar het Comomeer en Bellagio vanuit Milaan
 • Boottocht op het Comomeer
 • Gids voor experts
 • Eten en drinken

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Tijdens deze 11 uur durende tour kun je vanuit Milaan de steden Bellagio en Como bezoeken. Deze staan bekend om hun adembenemende landschap omdat ze baden in het Comomeer en liggen onder de bergen van de zuidelijke Alpen aan de Zwitserse grens .

De excursie brengt je ten noorden van Milaan naar de regio Como. Tijdens de hele activiteit word je begeleid door een deskundige gids, dankzij wie je veel interessante feiten over de geschiedenis en cultuur van beide steden te weten komt.

In Como bezoek je de basiliek van Sant'Abbondio, een romaanse basiliek uit de 11e eeuw, zetel van het bisdom Como. Je kunt ook Villa Olmo bezoeken , een 19e-eeuwse neoklassieke aristocratische villa met een spectaculair uitzicht op het meer. Nadat je beide bezienswaardigheden hebt gezien, heb je wat vrije tijd om te wandelen en de omgeving op eigen houtje te bekijken .

Daarna ga je aan boord van een één uur durende cruise rond het meer. Aan boord kun je genieten van het berglandschap en de prachtige Noord-Italiaanse architectuur. Je kunt ook genieten van de bezienswaardigheden van Villa D'Este, een luxueus 5-sterrenhotel omgeven door tropische tuinen.

Je meert aan in de stad Bellagio, waar je opnieuw vrije tijd hebt om door de straten te dwalen en te genieten van een kopje koffie of een ijsje terwijl je de historische gebouwen van de stad bekijkt. Vanuit Bellagio stap je weer op de boot om naar Cadenabbia te varen, waar je wordt opgehaald door een voertuig en teruggebracht naar Milaan .

Reviews

4.4
· 18238 Reviews
 • A
  Anthony
  5
  (0 Reviews)
  Verrukt over de ervaring. De ervaring om het Comomeer in één dag te zien was perfect voor mij.
 • C
  Callum
  5
  (0 Reviews)
  Ik raad het alle liefhebbers van nieuwe ervaringen aan.
 • A
  Asher
  5
  (0 Reviews)
  Ervaring 10/10
 • C
  Clementine
  5
  (0 Reviews)
  Ik hield van het uitzicht op het Comomeer. Ik vond het geweldig om het meer samen met mijn ouders te zien, omdat we altijd graag nieuwe ervaringen opdoen.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid